Здравейте Колеги! Бих искал да чуя и вашето мнение относно джанти за фиатчето ми. Става дума за фиат Идеа /2003/ на който по книжка се препоръчват джанти с размер "6J x 15’’ ET40". Намерил съм си от Стило много запазени с тасовете, 15 цола, на сносна цена, обаче размера им е "6 1/2J" и "ЕТ43". Междуболтовото разстояние си е същото за фиат - 98, но тези числа - ширината и офсета, не знам дали няма да ми създават някакви проблеми. Моля за съвет! Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за размер на джанти
Collapse
X
-
Не съм много наясно, но ако 13мм е разликата в ширината / предполагам се има предвид общата/ то 6,5мм са към окачването , а другите навън. Следователно с 3-те мм разлика в ЕТ се получава 3,5мм към окачването.... и 9,5мм навън...?????Не ми е проблем, че в България евтиното е некачествено. Проблем ми е, че и скъпото в повечето случаи е такова!!!
Коментар
-
OptimusMaximus написа:Не съм много наясно, но ако 13мм е разликата в ширината / предполагам се има предвид общата/ то 6,5мм са към окачването , а другите навън. Следователно с 3-те мм разлика в ЕТ се получава 3,5мм към окачването.... и 9,5мм навън...?????punto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар