Здравейте колеги от скоро съм собственик на фиат стило две врати. Имам лек проблем със скоростите колата като позагрее почват малко трудно да се включват но с повече натиск се включват или понякога като тръгна да превклчвам предавка и видя че не иска плавно върна лоста в изключено полужение и пак включа ама пак става с натиск. Това го прави като поработи колата и на някои светофар като тръгна на първа и подам малко повече газ и съм натиснал съединителя издава някъв звук като стържене. А да и да кажа че на място запалена колата не го прави това нещо няма никъв проблем с скоростите а в движение даже мн често заяжда 5 предавка ... ако някой е имал такъв проблем може да сподели как го е решил. Извинявам се ако не съм написал темата в правилния раздел но съм нов във форума ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем със скоростите фиат стило 16. 16в 103кс
Collapse
X
-
Добър вечер, колега bobi8811 и добре си дошъл.Но, така зададен въпроса ти, а той май не е един, е много трудно разбираем. Кажи повече за колата. История. Кой, кога, къде?И... без да работи мотора как влизат скоростите?След като запалиш - пак, как влизат?След като загрее - как е тогава?Нещо такова. Съединителя, как го усещаш? Къде отлепя? Хъркане? Синхронизация?Поздрави!Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
-
bobi8811 написа:като запали няма проблем, на загасена също няма проблем просто като измина да речем 10км и почва да го прави това нещо просто трудно почват да влизат скоростите трябва с натисканя да ги включвам.... имам съмнение в синхронизатора обаче не съм много сигоренШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
bobi8811 написа:съединителя малко високо ми отделяСтило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар