Колега споделете ако някой в имал проблем с клапана който пуска течност към чистачката за задно стъкло. Смятам че проблема е оттам. Или поне кажете откъде минава маркуча който отива към съда за течноста който е отпред над лявата гума. Течноста не стига или поне нещо и пречи да стигне отзад. С компресор като се надуе теква,но помпичката (чисто нова) неможе да даде такова налягане,а само пени отзад на пръскачката. Задното моторче и чистачка с рамо също са нови. Подозирам двупътен клапан. Но питам за трасето на маркуча за да не се лутам излишно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Двупътен клапан за течност за чистачки Пунто мк1 1.2 85 16в
Collapse
X
-
Или е клапана или е сцепен маркуч някъде и протича от там и губи налягане. Клапана се ремонтира за стотинки с ново платно от хирургическа ръкавица.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
За клапана
Ново питанеКолеги взех един клапан от тоя вид(на снимката по-долу),обаче се получи следната ситуация:при монтирането му вместо да вземе да пръска ,само изплюва еднократно при подаване на сигнал и това е Помпичката си работи ,ама вода не излиза повече.Пробата я направих на тръбичката в двиг.отсег,че видях на задната чистачка,че нищо не отива и радостта ми се стопи бързо-бързо. Това е за задната чистачка.При липсата му пръска чак до предните врати(има нялягане доста,ама има забавяне 3-4 до пръскането),а при надуване с уста си работи клапана.Не е сложен наобратно и на мен ми идва единстваната мисъл ,че помпичката не може да преодолееде клапана,това възможно ли е?.Как да го лекувам,не стига че с 300 зора го намерих,ми ся и тва препядстиве.Прикачени файловеFiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар