Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

какво означава когато свири бензиновата помпа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

какво означава когато свири бензиновата помпа

здравейте колеги бензиновата ми помпа свири и като се запали колата не иска да се форсира даже почти немога да подам газ някавъв безболезнен начин да я оправя.Имам метанова бутиулка точно над бензиновата помпа и ми е почти недостъпно
    FIAT BRAVA 1.6 16V 98

Сменяш помпата и я правиш да се изключва на метан.
    Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

без махане на бутилката няма как дори и да махнеш резервоара пак трябва да свалиш бутилката, да разкачиш маркучите и тогава да го сваляш, понеже има маркуч който е закачен към предната част на резервоара и влиза в кошницата, като същевременно минава над моста и е доста неудобно.

Коментар

Re: какво означава когато свири бензиновата помпа

tampico написа:
        здравейте колеги бензиновата ми помпа свири и като се запали колата не иска да се форсира даже почти немога да подам газ някавъв безболезнен начин да я оправя.Имам метанова бутиулка точно над бензиновата помпа и ми е почти недостъпно
        Свири и турбинката. Случва се когато караш редовно без гориво в резервоара. Оправя се с нова или втора употреба, причината да не можеш да я форсираш е липсата на налягане на горивото, и ДА бутилката долу.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
        X