Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интересен педал на газта при FIAT

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Чакай малко бре колега. Ти четеш ли правилно? Приемчика ми е казал, че двигателите на FIAT при новите модели се произвеждат разработени от завода производител. А не да чакаш да се разработи на 80 000 или 100 000 км. Това съм искал да кажа. Сега разбра ли? И ти като пишеш мислиш ли? От какво ще пуши двигателя на 80 000 км. и ще гори масло може ли да ми обясниш? Като колата винаги ще се обслужва по технически гаранционни изисквания и по време на гаранцията и след гаранцията!
    infineon написа:
    FIATIST написа:
    Punto_II_HGT написа:
    С тези темпове на "разработване" по-скоро трябва да се притеснява за това дали двигателя му ще изживее и 50000 км отколкото колко му потъва педала на газта
    Аз няма какво да кажа повече по - темата а виждам, че интереса се изчерпа. Относно пък при последното мнение най - долу, ще кажа само това "Неверни са верующите господни ." Приемчика ми каза следното:"На всички нови антомобили FIAT двигателите са предварително разработени и не е необходимо да се чака примерно 80 000 - 100 000 км., за да се разработи самия двигател."
    Още щом ти е казал това за разработване 80 000 км е трябвало после да не му вярваш за нищо на приемчика.Пък ти карай както искаш, и севизите трябва хляб да ядат.Тя колата няма да се счупи ама да не се чудиш после като ти стане на 80 000 колата защо гори масло и пуши като камаз.
    sigpic

    Коментар

    Working...
    X