Както разбрахте си купих Стило, а пък имам едно браво което седи пред блока и не се движи понеже не можах да мина на преглед заради данъци ( не са плащани 4 години не е и регистрирана в данъчното ) Въпросите са ми е коя фирма ще ми изплати задоволителна сума за да я прибере , за части или за вторични и по възможност да мога да си сваля това онова от нея ( сумата която ме задоволява е 400...500 лв ) . В КАТ не искат документ за платени данъци когато колата се бракува нали ? и общо взето сега за това се сещам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo бракуване,няколко въпроса.
Collapse
X
-
И аз съм на същото дередже колега :D . Тези месеци ще си бракувам Купето, че и то не е регистрирано и не са му плащани данъци от 6 години. Аз мисля да го продам на части каквото се продаде и другото на вторични. Иначе до колкото знам около 400лв дават за бракувана кола, идват с камиончето, товарят я, плащат и си тръгват.Alfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
Fiat Stilo 1.6 16v 103hp
-
Сега звънях в Макметал 410лв като колата трябва да има акумулатор и джанти,можело и без гуми но да са там джантите, казаха колкото повече металл толкова по добре ама за кой ? :D Значи какво да си сваля от колата ? Фаровете няма да ги свалям и двата са прегорели,Ще сваля крушките ,халогените,стартера,алтернатора,стоповете , част от газовата , компютъра няма да го свалям тя колата е с мастър ключа. Между другото колата е направила има няма 500 км след ремонт на двигателя и се чудя има ли смисъл да сваля ролките и ще мога ли да ги продам. И какво друго да сваля за да не прави особено впечатление на репатраците .Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар