Колко горе долу ще струва оправянето/подменянето на синхронизатор?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със скоростите
Collapse
X
-
gdd55
tomazo написа:RAADOO написа:Колко горе долу ще струва оправянето/подменянето на синхронизатор?в най -добрия случай !
Коментар
-
Re: Проблем със скоростите
masterkar написа:RAADOO написа:Когато карам със о/о или над 120 км/ч, когато искам да превключа на 5-та, се чува едно гадно стъргане. За да превключа без стъргане, трябва да дам лоста със сила максимално в дясно и тогава не стърже. Когато карам с ниска скорост, този проблем го няма. Някакви идеи от какво може да е и как се оправя?. Но ако включа на четвърта - няма стъргане, няма проблеми :D. Дали трябва да се долее масло в скоростната кутия за отстраняване на проблема /не съм го сменял и гледал маслото в скоростната кутия, откакто я купих преди два месеца/.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Re: Проблем със скоростите
Tornado написа:masterkar написа:RAADOO написа:Когато карам със о/о или над 120 км/ч, когато искам да превключа на 5-та, се чува едно гадно стъргане. За да превключа без стъргане, трябва да дам лоста със сила максимално в дясно и тогава не стърже. Когато карам с ниска скорост, този проблем го няма. Някакви идеи от какво може да е и как се оправя?. Но ако включа на четвърта - няма стъргане, няма проблеми :D. Дали трябва да се долее масло в скоростната кутия за отстраняване на проблема /не съм го сменял и гледал маслото в скоростната кутия, откакто я купих преди два месеца/.
:D ! А проблема при мен с включването на пета скорост го имаше само като изгасне колата. Иначе когато двигателя си работи - всичко е ОК, влиза си като по масло! :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар