Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да не зареждаме гориво.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nikolce написа:
    Освен това като ме видят с фиата, ме оставят най-често да се оправям сам
    На мен ми прави впечатление, че когато зареждам със служебната ми кола, която е деу матиз много рядко идват да ме обслужват. Случвало ми се е спирам аз на 2 ра колона до мене спира примерно БМВ е36 някакво. Слиза някакъв цървул от него и вика сипи за 10 лева най- ефтиния. оня му сипва мие стъклото ..... а аз със служебния кенеф сипвам минимум 40-50 лева, като често и догоре. Верно 30литра събира резервоара ама.... са 7-8 пъти повече пари отколкото на подобни цигани като тоя с бмв-то. Стъклата никога не ми ги мият .... дори да ми сипат те бензина. Обаче когато вляза да зареждам със купето, въпреки че при слизането си отварям капачката и си взимам маркуча за 100 октана винаги дотичква някой и иска да ми сипе и колко ще съм сипвал....

Коментар

Писал съм и в други теми,но ще пиша и тук.Моята кола я зареждам само на една бензиностанция и това е Генимекс,това е една малка бензиностанцийка и горивата винаги там са с 3-4 стотинки по-евтини,а колата там ми гори най-малко и си върви много добре,там хората си ги познавам и с тях нямам проблем.Миналата година бях зареждал на Петрол тоя бензин екстра форс 96(уж имало повече мощност с него,а и по-скъп),заредих аз,качвам се в колата на пръв поглед нищо,върви си.Рекох на една права да я вкарам в оборот белким пък вземе да литне от тоя бензин.Ако щете ми вярвайте получи се ефекта на заминал съединител,качва обороти,а не набира.Помислих си първо,че ще се тели нещо,изгорих го този бензин,изчаках да отиде на минимума и си заредих евтиния на гореспоменатата бензиностанцията и ооо чудо,няма нищо общо.Ако ми се наложи да зареждам на друго място(в друг град) вися до пича и чак като извади пищова от гърловината тогава отивам да си плащам.Служебната ми е Фиат Пунто мк2,но е цялата олепена и прилича на рали кола(всички лепенки са на марки авточасти) и не е с габровска регистрация и ми направи впечатление,че миналия ден отивам аз да наливам нафтица на ОМВ и тоя дето налива като видя,че влизам в бензиностанцията и започна да тича към колонката към която се бях запътил,чак ми стана смешно
      Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

така и аз да кажа моите впечетления зареждам на ЕКО на бул.България 12л и кво се получава че не мога да мина 100км викам колата нещо и има приказвах с познати и те ми викат смени първо бензиностанцията и аз Ок отидох и заредих на Лукоил на бул.6 Септември и кво да ви кажа стрелката ми отчете с 1/2 деление повече за същите 12л явно много са почнали да цакат в литража и то при цени 2.74лв/литър

Коментар

Газта на шел в Пловдив не е добра. Или лъжат на колонките!
          `95 Punto ELX 1.2 75hp + LPG
          http://silenbg.blogspot.com/ - Блогът ми за тренировки, хранене, здраве, уелнес...

Коментар

Май всички въртят далавери.Днес отивам с 8,5л. газова бутилка да я пълня и като стигна 9л. викам:"Стоп"-бутилката е 8,5л.,къде завря другото,че и още ще поеме?Отговор:Помпата е нагласена на по-голямо налягане.?????
            Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
            ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

ОМВ

Аз пък на темпричката си и сипвам на ОМВ-то на Илиянци и съм си доволен нямам проблеми вече 3-години....
              FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Абе тая тема е от 2006 та....
                http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                FIAT БРАВО 1.2 16v
                ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Ама цирка е същия, че и по-голям :D
                  Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

мнения за ЕКО Чепинци Попринцип сипвам само от лукойл но на -22 ми замразна нафтата а всичките ми френдове сипват от екото и нямаха проблем.
                    Bravo 2.0 Multijet 165 2009

Коментар

една туба 10 литра, и кат ми дотрябва нафта/бензин с нея и да искат няма как да ме излъжат в количеството, освен ако нямат нагревател на резервоара да я подгряват да се разширява, ама и тогава пак ще усетя

Коментар

Сега като се замисля...колегата като написа за тубата...преди време (ще помисля кога точно беше) сипвах на ЕКО-то на бул. България в една туба, защото отивахме да караме джет. И си спомням, че туба нямах и си я взех от бензиностанцията. Още с излизането изприпка едно момче отвътре и ме пита:- Ама вие с тубичка? ; И аз - Ми да. От тук я взех. Нали се предполага, че отговаря на стандартите? - Да, да няма проблем. Ето там от 1-та колонка ще сипем. Хъ хъ...така са ни казали... ;Аз тогава изобщо не си и помислих, че може да има някаква измама, а пък бях и в едно много хубаво настроение, но сега като чета и веднага си припомних...гадовете долни. Ще спра да зареждам там. Ще сменя, за да видя какво ще стане, защото и на мен ми се стори последния път, че количеството хич не беше задоволително така "на око" според стрелката на таблото...верно на чувство го карам, обаче то чувството никога не ме е подлъгвало
                        == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Аз веднъж миналата година ходих с туба 5л да сипя нафта в едно ОМВ в Русе,давам тубата на момчето и му казах да сипе догоре и влязох да плащам.Изчаках си реда платих си взех си бележката и тъкмо да си ходя гледам,че съм заредил 5 литра и 700 грама,връщам се аз на касата и питам как е възможно,а жената там почна едно мънкане едни невероянти обяснения,повече няма да стъпя там.
                          Fiat Marea 1.8 16v HLX
                          Hyundai Terracan 2.9 CRDI

Коментар

ИЗРОДИ ! днес си напълних 10 литра бензинче, не бяха доволни, че в туба го искам ама нямаше как

Коментар

ivailo rachev написа:
                              .Служебната ми е Фиат Пунто мк2,но е цялата олепена и прилича на рали кола(всички лепенки са на марки авточасти) и не е с габровска регистрация и ми направи впечатление,че миналия ден отивам аз да наливам нафтица на ОМВ и тоя дето налива като видя,че влизам в бензиностанцията и започна да тича към колонката към която се бях запътил,чак ми стана смешно
                              Нека позная Регистрацията е "Русенска" на великата фирма,която внася само "оригиналдЪ"части "Аутохит" :P . А на "рали колата" доколкото Пунто може да се нарече "рали кола" има лепенки на "Феби-белята" ,прекрасните и върховни филтри "Манн" ,водните помпи "Долц",свещичките "ДенсУ" ,кАретата ГКН и още други гаражни бисери незнайни Yellow_Flash_Colorz_PDT_42 .П.П Русенския гуру Кунчев няма ли да сменя автопарка с някоя по-сериозна машина,че с тая още по-вече ше падне стокооборота :D и ще ви цакат като се наредите на бензиноколонката :P
                              EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

И ко ся Лукоил ли ша излезе наи читав, аз съм заобграден от два такива и от единия по някога хич нищо не ми сипват да ги ева. Пробвах и ром петрол за 20 кинта когато беше 2,30 стрелката едва се поместваше и едва минавах 80 км, мишеници.
                                Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                                Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                                Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Working...
                                X