Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да не зареждаме гориво.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Къде да не зареждаме гориво.

И понеже много станаха оплакванията от типа на много харчи,много гори и.т.н откривам тази тема точно затова да си кажем кой от коя бензиностанция не е доволен.Аз започвам с Делта на с.Дунавци пълен отврат на гориовто/дизел/.На второ място бензиностанцията на връх Шипка нищо общо с гориво помия.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Шел Казанлък също не става,Мура и Петрол в Карлово нямат качествени горива.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Абе нямам конкретно забележка към бензиностанция ама Шел обикновения бензин не струва не знам за Там Разните racing и други "с витамини" но на всички Luk-чета бензина е по-готин. Минавам по около 20км. повече отколкото със същите литри от Шел обикновения 95
      Fiat Tipo 1.6 DOHC

Коментар

Tornado написа:
        Шел Казанлък също не става,Мура и Петрол в Карлво нямат качествени горива.
        Аз пъз за това ще ти препоръчам "Лукойл" гр. Сопот. Наистина само там зареждам от около година и съм много доволен от горивата, а да не говорим че са с по ниски цени от Карлово с около 7-8 до 10 стотинки!!!
        Alfa Romeo 166 2,4 JTD
        Porsche 944 S2
        http://www.valmcrae.snimka.bg/
        http://vbox7.com/user:val_mcrae
        http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

Аз пък съм доволен от V-power95 нямам забележки досега... А никога повече няма да заредя от Бензиностанция ЕКО отврат едим път налях и ми се повреди Пунтото...

Коментар

emillio написа:
            Абе нямам конкретно забележка към бензиностанция ама Шел обикновения бензин не струва не знам за Там Разните racing и други "с витамини" но на всички Luk-чета бензина е по-готин. Минавам по около 20км. повече отколкото със същите литри от Шел обикновения 95
            Това си е напълно вярно! И аз не можах да повярвам че има такава голяма разлика!
            Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
            Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Веднъж заредих в Шел до стадион "Нафтекс" в Бургас и смятам да не повтарям.Колата започна да придърпва и на следващия път заредих на OMV и се оправи.Сега мисля да пробвам бензиностанциите на Лукойл и да сравня дали ще мина същите километри като OMV или повече.

Коментар

Още един глас против ЕКО-Елда Имат хубава нафта, но в литража така лъжат, че главоболия ми докара Визирам тази пред завод "Електроника" и тази преди "София Ленд". Другите не съм ги пробвал, а и нямам намерение Доволен съм от горивата на "Лук-Ойл" и по-специално тези бензиностанции, които нямат знака на "Петрол" От тях зареждам и бензиновата Корса и дизеловата Астра и нямам оплаквания
                http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
                Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
                FIAT Punto 02' 1.9 JTD
                FIAT Punto 99' 1.7 TD

Коментар

Не съм доволен от ЕКО на бул. България, Шел на бул. България. Много кръщават бензина, зле е.Темпо на ул. Сребърна и на Тодор Каблешков. Там не зареждайте, даже не поглеждайте натам!Там не знам само бира да не са сложили.
                  Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                  Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

и аз заредих на шела на стадион нафтекс...95 V пауър... 25 литра... заради 1 ферари за дъщерята....колата стана по-шумна... нищо повече... повече ферарита няма да взимам офффффффф - иначе ферарито е страхотно!!! страшно ускорява
                    Fiat Punto 1.1-Синята птица
                    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

GTipo написа:
                      Не съм доволен от ЕКО на бул. България, Шел на бул. България. Много кръщават бензина, зле е.Темпо на ул. Сребърна и на Тодор Каблешков. Там не зареждайте, даже не поглеждайте натам!Там не знам само бира да не са сложили.
                      Темпото май е само на Сребърна? Но няма значение и аз там не стъпвам. Не че не съм доволен ама за всеки случай.. Съседите преди се оплакваха и се застраховам. Доколкото съм запознат най-доброто гориво ако така може да се нарече продаваното у нас е при Лукойл. След това може би са ОМВ и ОПЕТ, сред това Петрол и после другите. На Лукойл горивото се произвежда в България. На Петрол е от Русия, Гърция, Италия и Румъния, но не и от България. Шел мисля че са от Румъния и Гърция. За другите нямам информация. Аз напоследък се усещам че като сипвам газ на ОПЕТ и е по-добре май. До сега зареждам предимно на Петрол. От Лукойл като сипвам и също съм доволен. ОМВ много рядко и нямам наблюдения. Другаде не ходя.ПС Тези бензиностанции които имат визия на Лукойл, но и знак на Петрол са на Петрол и горивата не са български.
                      Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
                      Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
                      Совалката средно на LPG
                      Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Мнения за бензиностанции

Здравейте, незнам дали има такава тема, защото аз поне не намерих с търсачката. Ако не и е мястото тука моля някой модератор да я изтрие.Та значи ето и историята:Ето какво ми се случи сряда сутрин - бензина ми клонеше към предпоследната чертичка, аха аха да започне да свети лампата и реших да си сложа малко гориво - 10 литра ми бяха плановете или поне защото имах едни 27лв в картата и исках да си ги изтегля, че банкомата по-малко от 10 не пуска. Спрях на една бензиностанция, няма да назовавам търговската верига, само ще кажа, че се намира в околност на кръстовището на "Цар Борис III" и бул. "Никола Петков", тъй като ми беше първата попаднала по пътя, а не толкова, че ще ми дадат по 3-4ст на литър отстъпка. Избрах си първа колонка и веднага дотича един младеж да ме обслужи.- Добро утро, 10 литра от евтиния.- Ок.Отключих му капачката, той взе маркуча и тръгна да го вкарва в резервоара, а аз реших да проверя как съм с течностите под капака, че същата сутрин ми "зави" помпата като звъртях волана. Докато си отварях багажника гледам нашия момък - подпира се, не наливаме нищо:- Защо така, какво е станало?- Ами незнам заключена е нещо колонката. - Ок, няма проблем и на мен ми се е случвало.Взех си една тубичка от багажника и се запътих да си сипя масълце в хидравликата и тъй като капака на колата не е от най-леките оставих тубичката отстрани на колонката, там където обикновено са салфетките и четката за миене на стъклата и гледам нашия човек слага обратно маркуча в колонката и ми вика:- Готово, как се заключва тази капачка.- Няма грижи ще я затворя след малко.- Приятен ден- И на теб И така... сипвам си аз масло и си мисля, абе как така докато стигна от багажника до предния капак сипахме 10 литра ? Че то от кофа да ги излееш толкова бързо няма да стане... ама от друга страна момчето е професионалист, а аз любител бензиноколончик, кво ми разбира главата . Сипах си маслото, прибрах го в багажника и доволен се запътих към касата. Там лелката ми вика 23.99лв с отстъпката - 30-40ст на долу нещо, викам си хубаво де, не е сложил 10 ами 9 литра все тая. И забравих за случая. Качвам се в колата, занулявам си километража, паля и драсвам към работата. Обаче гледам тая стрелка въобще не се ангажира да започне някаква работа и да мръдне на горе та да ми подобри настроението ами си седи една такава аха аха и да се гътне съвсем. Все още, с надеждата да не съм измамен, а да имам проблем с датчика продължих да си карам, но колата по някоето време реши да започне да ме сваля - намига ми една такава с една палава жълта лампичка, намига ми, аха аха да ме свали и да ме изпрати пеш да си вървя. А от нас до работата ми са 5км, същото разстояние и обратно. Иначе казано 10л освен да ми е спукан резервоара и да са измили улицата нямат друга алтернатива да избягат... колата, че гори гори, даже съвсем прилично ама не може да гори толкова много.Та значи желанието ми, а надявам се да има и други ентусиасти е да си направим ако трябва една тема или да развием тази, като всеки от нас даде някоя бензиностанция от която е доволен, и недоволен може ама се боя, че няма да ни стигне форума сигурно. Та да си направим едно списъче от къде е по-добре да заредим. Не стига, че горивата поскъпват всеки ден с малко по малко докато на края на месеца установим, че е с много ами и в количестата ни удрят яко вече.
                        Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

Има няколко подобни теми:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...Добавям мнението към първата.П.П.Или поне много ми се искаше да го добавя...Добавих го

Коментар

На мен ми се е случвало в Петрол-а на Ломско шосе точно срещу отклонението за през обеля преди 2-3 години. Сипвам за 20 лева, което тогава бяха 8 литра и нещо.... Минавам аз 10 км от примигваща лампа и пак светна. Което ще рече, че не ми бяха сипали кажи речи нищо, защото купето през тия 10 км съм го карал по равния пък София -> Костинброд с 80 км/ч на 5-та което значи разход 6/100км. Повече никога не съм сипал там гориво. А да не говорим, че много рядко давам някой да ми припарва до резервоара и да ми дърпа и суче капачката. Отделен е въпроса е , че вадят тъпия маркуч и да не капнат 5 капки от тия дето и без това съм си платил ми ги изръсват на калника.

Коментар

Re: Мнения за бензиностанции

siluro написа:
                              Спрях на една бензиностанция, няма да назовавам търговската верига, само ще кажа, че се намира в околност на кръстовището на "Цар Борис III" и бул. "Никола Петков".
                              Е кажи си я направо, Еко-то е това .Аз само там зареждам, и преди час заредих за 20 лева. Прави ми впечатление, че не винаги върщат жълтите стотинки. Примерно, одеве излиза 19,94, от 50 лева ми връща 30 лева . Никога не съм си ги искал (аз по-дребно от 5 стотинки и не вземам), и не че някой ще забогатее от тези стотинки, ама принципа е важен. Освен това като ме видят с фиата, ме оставят най-често да се оправям сам . Иначе да са ме лъгали в сметките, не. Ама това е може би защото в случаите когато ми налива някой, му вися на врата.
                              00' Bravo 105 JTD

Коментар

Working...
                              X