Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся инфо за Чип тунинг

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Моята,за сега не може да покаже по-добри резултати от тези които е дал Fiat за модела Punto JTD.Затова ми е интересно как постигаш ти твоите.В autodata виждам това: FiatМодел SeicentoГенерация Seicento (187)Модификация (Двигател) 1.1 Мощност 55 к.с.Максимална скорост 150 км/чУскорение от място до 100 км/ч 13.5 с.Година на пускане в производство 1998 г.Обем на двигателя 1108 см3Максимална мощност при 5000 об./мин.Въртящ момент 88/2750 НмСобствена маса 730 кг. Явно Michael Schumacher Special Edition е наистина друга бира :D .Вземи си провери показанията на скоростомер и оборотомер,че това-;Бяхме заварили хубаво време (без вятър Very Happy) и я настъпахме, 180 удари и продължаваше да засилва. наистина идва малко в повече :D
    Fiat Punto JTD

Коментар

Ами не знам, сигурно имат ограничител другите, на моя да е махнат, знам ли. Аз я взех внос от Италия и предишния собственик явно много добре я е гледал, спотно воланче сложил, ръчната е изтормозена, не я ползвам щото няма смисъл oт нея.. :D За показанията няма какво да проверявам, защото и навигатора показва същото +-2/3/5кмТова се учудихме и ние, че си напълни таблото... защото служебната Б класа примерно е резната на 190, а Celicata ми на 220.

Коментар

Working...
      X