Здравейте :Dзахванала съм се да си вкарам колата в релси, както и някоя друга глезотийка.Я кажете за чип тунинга, какво мислите? От личен опит инфо най-много ще ми хареса.Обещават, че ще вдигне някое друго пони отгоре, също така да намали разхода с макс 1л/100км.Двигателчето е 1.1, 54 коня.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся инфо за Чип тунинг
Collapse
X
-
Re: Търся инфо за Чип тунинг
velladrial написа:Здравейте :Dзахванала съм се да си вкарам колата в релси, както и някоя друга глезотийка.Я кажете за чип тунинга, какво мислите? От личен опит инфо най-много ще ми хареса.Обещават, че ще вдигне някое друго пони отгоре, също така да намали разхода с макс 1л/100км.Двигателчето е 1.1, 54 коня.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
Не го мисли това, няма смисъл за 5-6 понита да даваш луди пари.Разхода в никакъв случаи няма да падне с литър, дори може да се увеличи.За повече понита търси начин да натикаш друг двигател - от Пунто 1.2 примерно."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Ами виж сега, колата няма кво да говоря, колко съм влюбена в нея... Идеалната градска кола... за жена няма кво друго да искам.Може малка да ти се струва, много хора не я признават и за кола... с което съм напълно съгласна, НО за малките двигатели 0,9. Мойта е нещо друго, Michael Schumacher Special Edition, 28ма бройка от 1000 произведени... спортно изпълнение...няма да изброявам екстри....пълни си километража на макс. Бяхме заварили хубаво време (без вятър :D) и я настъпахме, 180 удари и продължаваше да засилва. Тая скорост не е за нея де, 120 й е напълно достатъчно. Няма да я продам, докато сама не пукне. За скорост имам Celica 2.0 GT Super Strut 1994 , както и служебната MB B Class и цяла Германия аутобани....Въпроса ми беше чип тунинг с доуточнение - инфо от първо лице.
Коментар
-
Като вариант аз мога да ти препоръчам да се вгради инжекцион от Пунто 75 например,някое друго спортно филтърче и колата става самолет.Имам познат с Чинкоеченто с мотор 1.2 75 коня от пунто,върви жестоко и вдига 200 по ГПСFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Не вярвам други да са го правили това упражнение на този двигател, така че май ще бъдеш първата Аз лично, за тези пари бих налял 100 октана бензин и возене до откат.Смени гореизброените неща и колата ти ще бъде перфектна.И Mury ти е казал какво е решението за повече мощност"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Айде,да ми обясните как вдигате 180-200 при положение ,че макс.скорост на 1.1-1.2 моторите е около 160км.Прочети това:http://www.tuning.bg/forums/index.ph...ge__p__1186511Fiat Punto JTD
Коментар
-
Ми тва кой го писа: velladrialКара СимсонкаРегистриран на: 26 Фев 2012Мнения: 58Местожителство: Germany2001 Fiat Seicento Мнение Пуснато на: Нед, 01 Юли 2012 08:37:21 Отговорете с цитат Докладвай това мнение до модератор хахаха, мойто е Спортинг. Когато не карам на климатик се изстрелвам много бързо Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 а максималната скорост, с която съм била е 150км/ч, като ПОДЧЕРТАВАМ, (вдигнах заради някакъв досаден тир) не е за тази кола!!! Иначе нормално си върви със 120-130км/ч при хубаво време и без вятър Very Happy а като се изпреварва, особено голяма машина, е хубаво скоростта да е под 120 Very Happy щото се усеща едно леко засмукваме и отпускане при разминаването Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Но това е за Спортинга, не знам 0.900 как върви, чувала съм, че доста тегаво, но много ми се иска да пробвам и да сравня Wink.............................................. ............................В режим на свободно падане бълхата ще вдигне и над 180.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
Иначе за смяната да ДВГ-то в Германия не знам колко ще излезе и колко е законно, както и всичките подобрения, предполагам, че трябва да се мине на ADAC...но не съм много запознат с техните закони и норми. Иначе, аз ако бях щях да си взема един гоУф 4 TDI и тогава да му мисля, ако стига бюджета ще стъпя на 159-ка 4х4 210 к.с. със едномасов маховик, кевларен съединител, по-голям кулер и турбо и ремап, както и премахването на някои чаркаляци като DPF и EGR и катализатор ама за това са нужни евра примерно 10-12 000FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
icp73 - Километража на спортинга е до 180, оборотомера до 8 - напълнихме го 1 път ей така за теста, може ли, не може ли. Твоята пълни ли до край таблото, ама до край ? :D това искахме да тестваме, колко си държи на думата спортинг :D Както казах, беше хубаво времето и нямаше вятър :D Не смея да я карам с толкова, не е за нея. Колата е много бърза и пъргава в първите скорости, изстрелва се идеално с 600те си кг. :D и до 3та не отстъпва на двигатели до 1.4 (непипани). Коментарът, който muns61 е постнал е мой да, както вече казах 120-130 са й ок.. Знам, че не го признавате за кола това, но честно казано и аз не съм ги очаквала тия работи от нея, точно за това ми е интересно, как ще се радва на 10 коня отгоре
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар