Здравейте отново време е да правя основен ремонт на фиат купето който реших да е през лятото.Мога да отделя до 1000лв та въпроси много, но ще задам малко.Какво трябва да смена 1-,2-,3- и т.н..Като на всяко нещо искам цена оринтировачна.Другият въпрос е ремък ролки и водна помпа- какъв ремък, колко ролки да взема и какви и каква водна помпа.След като изброите нещата които трябва да смена, ми кажете къде и оринтировачна цена за смяната на всичко.Трябва да действам и дано поне малко сваля тоя гаден разход който ми е 14-15градско.С 10 лв изминавам около 25-30км макс градско.Колата е Fiat Coupe 2.0 16V.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Основен ремонт лятото фиат купе
Collapse
X
-
hp2010Бута детска количкаРегистриран на: 19 Юни 2012Мнения: 18Местожителство: София 15 МладостСмени си града и ще ти падне разхода Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Научи се да караш кротко и по възможност без къси растояния до кафето и обратно и ще ти падне още разхода.за 1000 лева можеш да си смениш ангренажен комплект, масло, филтър, водна помпа. И ако си го правиш сам може и предните накладки да си смениш. Да не убиеш някой !!! Тоя основен ремонт сигурно ще ти вземат 300 лева само да ти отворят мотораи да ти кажат здрасти.Като на всяко нещо искам цена оринтировачна.След като изброите нещата които трябва да смена, ми кажете къде и оринтировачна цена за смяната на всичко.Трябва да действам и дано поне малко сваля тоя гаден разход който ми е 14-15градскоСмени си града и ще ти падне разхода Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Научи се да караш кротко и по възможност без къси растояния до кафето и обратно и ще ти падне още разхода.
Коментар
-
Предполагам, че с израза "основен ремонт" имаш предвид обслужване на мотора, демек - ролки, ремъци, водна помпа, масло мотор, маслен филтър, въздушен филтър, горивен филтър, филтър купе /климатик/, евентуално масло скорости или имаш друго впредвид "основен ремонт" ?, задай си правилно въпроса, защото иначе ще получиш и неясни отговори :Dpunto HGT
Коментар
-
htp_vesko написа:Миналата година на мен ми взеха 970лв само за смяна на вариятора (1,8 16в), сваляне и ревизиране на глава, смяна на ремъци. Мисля че се минах ама хайде. Yellow_Flash_Colorz_PDT_22punto HGT
Коментар
-
didich написа:htp_vesko написа:Миналата година на мен ми взеха 970лв само за смяна на вариятора (1,8 16в), сваляне и ревизиране на глава, смяна на ремъци. Мисля че се минах ама хайде. Yellow_Flash_Colorz_PDT_22Alfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
Fiat Stilo 1.6 16v 103hp
Коментар
-
Insane написа:3. Купуваш автомобил, до 1200 куб. см. до 80 конски сили Радваш се на разход от порядъка на 8 на 100 в София Като пак спазваш долното при желание за още по- нисък разходбраво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар