Искам да си купя двигател 1.3 турбо за проект фиат 126 турбо.Намерхи един мотор ,само че е без електроника,чисто гол.Въпроса ми е трудно ли ще му намеря и съвместима ли е с тази,примерно на пунто гт или нещо подобно?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
1.3 турбо от Уно
Collapse
X
-
По-добре направо на megasquirt вместо заводска електроника. Taка ще имаш и повече мегдан за тунинг. Едно е ясно ... ако не си финансово подогтвен по-добре не се захвашай с каквито и да било проекти.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Аз не го правя с цел някой як тунинг и да извадя 1000 к.с.Правя си всекидневна кола до 100 и няколко к.с.Аз даже съм се спрял на 1.1 мотор 55 к.с.,които даже и те са много за това купе.Проблема е,че никога не ни стигат.А то зи 1.3 ми го дават много евтино,но е гол.Даже някой ако продава такъв нека оборудван нека пише и да каже колко му търси
Коментар
-
Ами да ти кажа то все излиза по-нещо. Вярно ще е по-скъпо с мегата, но ще избегнеш доста проблеми с настройки на стоковата електроника. А й конете никога не стигат ... сам го каза! :D Изобщо присаждането на мотор си е приключение. Ако беше нещо типов мотор на уно то тогава щеше да е доста по-лесно. Тука има сериозна разлика в поколението и най-вече местоположението на мотора.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар