1. Исках да си сменя крушката на подсветката на километража ама не успях да махна таблото.Значи отвих всичките винчета, както са показани на картинката (5 шестограма + 1 от долната страна) ама пластмасата остана да се крепи на въздуховода (този до водача).Като се пробвам да дърпам пластмасата само там стои и не помръдва.Погледнах въздуховода от долната страна (където е самостоятелното винтче) и като се пробвам да извадя пластмасата иска да излезне целия въздуховод до основата. Той е дълъг около 6 см. и в основата си има гумен пръстен, който гумен пръстен е явно за уплътняването на въздуховода с основната магистрала.Та този гумен пръстен е закачен за основната магистрала с нещо като телбоди и не може да се извади.Трябва ли като махам пластмасата пред таблото, да махна предварително и въздуховода, който е закачен върху нея по някакав начин?Дърпах доста силно и няма и дори и маллък намек да излезне.2. Исках да си сменя и крушката на едната врътка на климатика.Както е показано във форума за да махнеш оригиналния касетофон, пъхаш един нож и трябва щипката да отпусне.Е да ама нищо не отпусна. И от двете страни пробвах с ножа и този касетофон не помръдна.Моля, тези от вас, които са се справяли и са усетили цаката на двете по-горни неща да ми помогнат, че много се изнервих след като не успях.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ах тези лампички...
Collapse
X
-
Правил съм го това ...Пластмасата се вади със част от въздуховода. Той може да се свали понеже е отделен детайл но поне при мен бяха зацепени здраво и така си излязоха. Просто след като си махнал винта отдолу през отвора за бушоните, напъваш в посока малко надолу и навън пластмасата над решетката за въздуха - има едно зъбче което трябва да излезе. Това което ти се е сторило като телбод са пружинките на механизма на клапата за въздуха - внимавай да не ги напъваш че зъбните колела са пластмасови ...Свалял съм и централната конзола също но при мен радиото е с адаптор а не оригиналното. Така че ако в него е проблема - не знам ...Свалям съл и запалката за смяна на крушката - там най се озорихАко искаш помощ обади се утре и може да ти съдействам ...
-
ilkor написа:Правил съм го това ...Пластмасата се вади със част от въздуховода. Той може да се свали понеже е отделен детайл но поне при мен бяха зацепени здраво и така си излязоха. Просто след като си махнал винта отдолу през отвора за бушоните, напъваш в посока малко надолу и навън пластмасата над решетката за въздуха - има едно зъбче което трябва да излезе. Това което ти се е сторило като телбод са пружинките на механизма на клапата за въздуха - внимавай да не ги напъваш че зъбните колела са пластмасови ...Свалял съм и централната конзола също но при мен радиото е с адаптор а не оригиналното. Така че ако в него е проблема - не знам ...Свалям съл и запалката за смяна на крушката - там най се озорихАко искаш помощ обади се утре и може да ти съдействам ...
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар