Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с лостчето на мигачите на STILO

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с лостчето на мигачите на STILO

Здравейте колеги,Имам един проблем с лостчето на мигачите на Fiat STILO.. Не винаги като пусна мигач тоест натисна лостчето нагоре или надолу то остава там а се връща сякаш не щрака да остане.. Един път стане друг път не.. И на ляв и на десен го прави каква може да е причината и дали е поправимо
    Fiat Stilo 1.9 JTD
    "Винаги правя това, което не мога, за да мога да се науча да го правя."

И при мен е така в студени дни зимата но в първите 5 минути докато се позатопли купето може би е от известно износване на пластинките в лостчето, и аз лично го придържам с ръка докато се оправи, че да го сменям не се знае какви пари е!!

Коментар

И при мен е така.Явно открихме още едно слабо място на Стилото.
      Fiat Stilo 1.9JTD Multiwagon 115кс 2004г.

Коментар

Момчета установих какъв е проблема!!! Идва от самото гумено маншонче! Най-вероятно и не само тампона на двигатела а и други гумени части се втвърдяват при Стилото ! При изваждането му от мястото проблема се реши развъртях го на 90 на 180 градуса все неще затова просто го извадих.. Стои малко грозно, но пък ми се късат нервите да го държа ако трябва да завивам някъде, пък и е адски неудобно! Благодарности на колегата че fotop ме светна[/i]
        Fiat Stilo 1.9 JTD
        "Винаги правя това, което не мога, за да мога да се науча да го правя."

Коментар

При мен не го прави. Нямам проблем с това.Нека и Ключара да види темата, той ще каже. Може би някакви зъби се износват.
          Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
          Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
          Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Working...
          X