Здравейте Искам да попитам дали някой може да ми каже малко повече за Фиат Мареа 1.9 ТД 1999г., т.к. много ми хареса тази кола и е намерих изгодно/дооста изгодно :D / Общо взето това знам, днес е видях колата /на тъмно, но утре ще я огледам и на светло/. направих едно кръгче и като за жена, карала Пунто преди това, ми се стори добре /всъщност нищо не тракаше или да издава странни звуци/. Рових се из форуми и из нета да открия информация и единственото, което разбрах е, че колата като цяло е добре, според зависи кой как се е грижил за нея преди това и че има вероятност да имам проблеми с предното окачване.. Благодаря предварително!п.с. сорри ако дублирам темата, ама не ми се ровише в 511 страници, за да намеря такава тема, а и търсачката не ми изкара нищо конкретно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
мнения за Мареа
Collapse
X
-
Re: мнения за Мареа
Aleksis написа:Здравейте Искам да попитам дали някой може да ми каже малко повече за Фиат Мареа 1.9 ТД 1999г., т.к. много ми хареса тази кола и е намерих изгодно/дооста изгодно :D / Общо взето това знам, днес е видях колата /на тъмно, но утре ще я огледам и на светло/. направих едно кръгче и като за жена, карала Пунто преди това, ми се стори добре /всъщност нищо не тракаше или да издава странни звуци/. Рових се из форуми и из нета да открия информация и единственото, което разбрах е, че колата като цяло е добре, според зависи кой как се е грижил за нея преди това и че има вероятност да имам проблеми с предното окачване.. Благодаря предварително!п.с. сорри ако дублирам темата, ама не ми се ровише в 511 страници, за да намеря такава тема, а и търсачката не ми изкара нищо конкретноFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Аз съм с Марея 1,6 газ бензин,като това ми е втория фиат с предишния Темпра 1,6 имам 100000км предимно в София.Това за слабите предници е ала бала,доста приятни са за карене и поддръжка.Трябва да се има в предвид разбера се че при покупка на автомобил винаги има и голяма доза късмет.Ако и е добра цената скачай пък какъвто ти е късмета
Коментар
-
Добра кола,по предницата слаби са биалетките,за 3години съм сменил радиатор на парно и задна главина.Проблеми правят абс и кантара в дясната седалка,но е описано как се оправят лесно.Аз моята си я товаря когато се наложи,слагал съм по 600-700кг,имам и малко по черни пътищаFIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99
Коментар
-
Айде и аз да кажа: носачи , биалетки, тампони на стабилизираща щанга - 150 лв. Труд 80 лв. Гаранция 6 месеца на частите(китайски) . Минати до момента след смяната 25 000 км. Няма грижи. Друга кола с такава цена на частите не знам. Карането ми е 50 на 50 градско в София и извънградско. Не спирам на дупки да не си хабя спирачкитеNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
янко написа:Добра кола,по предницата слаби са биалетките,за 3години съм сменил радиатор на парно и задна главина.Проблеми правят абс и кантара в дясната седалка,но е описано как се оправят лесно.Аз моята си я товаря когато се наложи,слагал съм по 600-700кг,имам и малко по черни пътищаFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
За кантара в седалката се слага само едно съпротивление 100 или 300 ома ,но не откривам темата.На моята бях много приятно изненадан от спирачките,фаровете с лупи също са доста добри,ако има регулиране на импулса на чистачките също е много удобна глезотийка.Огледалата са удобни,но на комби светлината за заден ход е слаба.За цената си е доста добра кола.Дизелите не знам как саFIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99
Коментар
-
Tornado написа:янко написа:Добра кола,по предницата слаби са биалетките,за 3години съм сменил радиатор на парно и задна главина.Проблеми правят абс и кантара в дясната седалка,но е описано как се оправят лесно.Аз моята си я товаря когато се наложи,слагал съм по 600-700кг,имам и малко по черни пътищаФиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
Благодаря много за съветите.. колата ще я взимам Аз много се притеснявах, защото баща ми е бивш автомонтьор и само лоши неща каза за нея, че частите и ремонта били скъпи, а всички останали ми казват обратното.. ама последната дума е моя :D То така или иначе трябва да се смяни маслото, филтри и ремък.. пък др да се надяваме да не е скоро :D
Коментар
-
Аз от моя личен опит бих те посъветвал ,като я вземеш да не и сменяш агренажен ремък веднага ,покарай я ден два за да я видиш как е и след това го смени. При мен, защото го смених веднага без да съм я карал ми отне доста време да разбера че са ми го зацепили неправилно.Нямах база за сравнение.Иначе късмет с колата и дано по рядко да пишеш тук във форума за проблеми
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар