Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

FIAT BRAVO 1.4 12V Проблеми при палене на газ.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

asak_koz написа:
    От моята на 2 години излизат около 2 пластмасови чашки графит.
    Графит ама на книжарницата в кутия с моливи.Това което наричаш графит са люспи от стените на бутилката която корозира от агресивния пропан бутан.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
      asak_koz написа:
      Графит ама на книжарницата в кутия с моливи.Това което наричаш графит са люспи от стените на бутилката която корозира от агресивния пропан бутан.
      Ок може и да не е графит, едно черно,прахообразно и леко мазно вещество.За мен си е точно графит, а люспи ръжда няма как да е защото бутилката не е ръждясала от вътре.Аз това вещество го вадя,чрез махане на сондата на бутилката и продухването й със въздух.После смяна на гарнитурата отгоре на бутилката и нова цедка на сондата отвътре.

Коментар

Ясно

Ето темата за настройката на "Ловато"-тоПри тези неща изправни на мен ми изглежда както "Асака" казва или недостиг на въздух и давене поради една или друга причина(дали възд. филтър,дали недобре регулиран изпарител) или самия ключ газ-бензин е такъв и при контакт не пуска ток към изпарителя и клапана,а чак при запалване взима сигнала от кабелите на свещите.На едната кола ми е такъв и пали доста по-трудно и понякога веднага гасне.Другия пуска тока на Газ.клапан и Изп веднага и пали чатмак,ако се случи да не иска процедурата от по-горе,на контакт за 3-4 секунди и после пак си е чатмак.Колега Иван ,и пак доста скромно описваш нещата.Оставаме в неведение,дали преди си палел на газ или нещо е станало и затова не иска.Така само гадаем,но дано да ти е от полза!Успех!
        Fiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
        Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!

Коментар

asak_koz написа:
          Tornado написа:
          asak_koz написа:
          Ок може и да не е графит, едно черно,прахообразно и леко мазно вещество.За мен си е точно графит, а люспи ръжда няма как да е защото бутилката не е ръждясала от вътре.Аз това вещество го вадя,чрез махане на сондата на бутилката и продухването й със въздух.После смяна на гарнитурата отгоре на бутилката и нова цедка на сондата отвътре.
          ОК няма да споря.Започвам да правя безплатни почиствания на газови бутилки и за да затворя кръга ще произвеждам моливи.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
            asak_koz написа:
            Tornado написа:
            asak_koz написа:
            ОК няма да споря.Започвам да правя безплатни почиствания на газови бутилки и за да затворя кръга ще произвеждам моливи.
            Абе моливи.....термична обработка и направои диаманти
            ФИАТ- Пътят е само формалност
            ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
            -----------------------------------------------------
            FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Working...
            X