asak_koz написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT BRAVO 1.4 12V Проблеми при палене на газ.
Collapse
X
-
Tornado написа:asak_koz написа:От моята на 2 години излизат около 2 пластмасови чашки графит.
Коментар
-
Ясно
Ето темата за настройката на "Ловато"-тоПри тези неща изправни на мен ми изглежда както "Асака" казва или недостиг на въздух и давене поради една или друга причина(дали възд. филтър,дали недобре регулиран изпарител) или самия ключ газ-бензин е такъв и при контакт не пуска ток към изпарителя и клапана,а чак при запалване взима сигнала от кабелите на свещите.На едната кола ми е такъв и пали доста по-трудно и понякога веднага гасне.Другия пуска тока на Газ.клапан и Изп веднага и пали чатмак,ако се случи да не иска процедурата от по-горе,на контакт за 3-4 секунди и после пак си е чатмак.Колега Иван ,и пак доста скромно описваш нещата.Оставаме в неведение,дали преди си палел на газ или нещо е станало и затова не иска.Така само гадаем,но дано да ти е от полза!Успех!Fiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!
Коментар
-
asak_koz написа:Tornado написа:asak_koz написа:От моята на 2 години излизат около 2 пластмасови чашки графит.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:asak_koz написа:Tornado написа:asak_koz написа:От моята на 2 години излизат около 2 пластмасови чашки графит.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар