Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монтаж на релси за таван при Крома - фейслифт ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Монтаж на релси за таван при Крома - фейслифт ?

Здравейте, ще поръчам релсите за тавана, но ми се иска преди това да знам как и дали е лесен монтажа. Ако някой има manual или нещо подобно, ще се радвам да го сподели. Също така, някой монтирал ли е напречните релси за таван, като тези на thule, които се закрепват директно за покрива на колата не за оригиналните релси ?

Колега и аз имам мерак да си сложа оригиналните релси на покрива и порових доста по нета, дали могат лесно да се сложат - тоест търсих мануали на какъвто и да е език, но не намерих нищо. Ако си се прежалил да ги купиш мога да удара едно рамо с монтажа. Две глави мислят повече от една и ако се получи при тебе се хвърлям и аз в джаза с лайсните. От къде ще ги вземеш, нови или втора употреба?
    Fiat Croma 1.9Mjet 8V

Коментар

Аз пък моите ще ги махам, че нещо хич не ме кефят.
      207 тиква автомат
      новокромаджия 2.4 печка

Коментар

trota написа:
        Ако си се прежалил да ги купиш мога да удара едно рамо с монтажа. Две глави мислят повече от една и ако се получи при тебе се хвърлям и аз в джаза с лайсните. От къде ще ги вземеш, нови или втора употреба?
        Втора употреба ще са. Нови никъде не намирам. Няма абсолютно никакъв мануал в нета. Има един колега "Mury", който веднъж каза, че монтажа при Крома е сравнително лесна процедура, сравнено с 159. Помолих за мануал някакъв но ... До сега четох и в нета за релсите и пак йок... А относно монтажа и на релсите за ски ... то било голяма разправия тва бе. Първо релсите на Кромата, после напречни, захванати за оригиналните и след това релсите за Ски ... ужас

Коментар

pplk написа:
          Аз пък моите ще ги махам, че нещо хич не ме кефят.
          Ееееее, ами хайде дай да се разберем нещо и да ги взимам де. Ти и предния път така каза ...

Коментар

Няма да ги продавам, ще ги оставя за следващия собственик. На него може и да му харесват.
            207 тиква автомат
            новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
              Няма да ги продавам, ще ги оставя за следващия собственик. На него може и да му харесват.
              запази ги я мен си ми харесват ПС: Драго знаеш какво имам впредвид
              Шофирай разумно, на пътя не си сам.
              Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
              Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
              Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Някои случайно да знае от къде могат да бъдат закупени въпросните релси ???Прозвънях всяка една възможна обява, 90% от колите са си без релси а при останалите са продадени.Обмислям и вариант "нови". Ако някои знае къде може да се намерят, да пише

Коментар

Никой ли не е попадал на релсите за Кромата ?Обмислям да звънна и до Ауто Италия да видим, каква цена ще обявят там.

Коментар

dolarcho написа:
                    Никой ли не е попадал на релсите за Кромата ?Обмислям да звънна и до Ауто Италия да видим, каква цена ще обявят там.
                    Само от морга,нови са безбожно скъпи,един приятел звъня като си търсеше и му бяха казали нещо от сорта на 450 лв. двете Но все пак звънни да питаш,може да са променили цената.............
                    Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                    Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                    Ventura garage

Коментар

Помагай за търсенето. Прегледах доста места и за съжаление не успявам да намеря.Също така, явно Ауто Италия не продават много релси за Крома, да не кажа никакви

Коментар

dolarcho написа:
                        Помагай за търсенето. Прегледах доста места и за съжаление не успявам да намеря.Също така, явно Ауто Италия не продават много релси за Крома, да не кажа никакви
                        Ами ако изпадне нещо,няма проблем
                        Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                        Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                        Ventura garage

Коментар

Mury, а имаш ли някакъв manual за монтажа ? Гледам има Кроми, които са с директно монтирани напречни релси.

Коментар

pplk написа:
                            Пробва ли да ги махнеш ? Ако да, предполагам не се изисква да си ракетен инженер.

Коментар

В германия продават релси за монтаж върху тавана, за кои не се изискава наличие на надлъжните:http://www.ebay.de/itm/Dachtrager-Me...item564bba7b65
                              Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Working...
                              X