Здравейте, ще поръчам релсите за тавана, но ми се иска преди това да знам как и дали е лесен монтажа. Ако някой има manual или нещо подобно, ще се радвам да го сподели. Също така, някой монтирал ли е напречните релси за таван, като тези на thule, които се закрепват директно за покрива на колата не за оригиналните релси ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монтаж на релси за таван при Крома - фейслифт ?
Collapse
X
-
Колега и аз имам мерак да си сложа оригиналните релси на покрива и порових доста по нета, дали могат лесно да се сложат - тоест търсих мануали на какъвто и да е език, но не намерих нищо. Ако си се прежалил да ги купиш мога да удара едно рамо с монтажа. Две глави мислят повече от една и ако се получи при тебе се хвърлям и аз в джаза с лайсните. От къде ще ги вземеш, нови или втора употреба?Fiat Croma 1.9Mjet 8V
-
trota написа:Ако си се прежалил да ги купиш мога да удара едно рамо с монтажа. Две глави мислят повече от една и ако се получи при тебе се хвърлям и аз в джаза с лайсните. От къде ще ги вземеш, нови или втора употреба?
Коментар
-
pplk написа:Няма да ги продавам, ще ги оставя за следващия собственик. На него може и да му харесват.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
dolarcho написа:Никой ли не е попадал на релсите за Кромата ?Обмислям да звънна и до Ауто Италия да видим, каква цена ще обявят там.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
В германия продават релси за монтаж върху тавана, за кои не се изискава наличие на надлъжните:http://www.ebay.de/itm/Dachtrager-Me...item564bba7b65Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар