Здравейте, от скоро карам Фиат и реших да се присъединя към вас. Имам въпрос, който може да изглежда елементарен, обаче ме затруднява - как се свалят възглавничките на предните седалки на Фиат Пунто. Искам да си сложа тапицерия, обаче нещо не мога да ги откача. Ще съм благодарна, ако някой ми даде съвет )
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възглавнички на Пунто
Collapse
X
-
Re: Възглавнички на Пунто
Kristina Simeonova написа:Здравейте, от скоро карам Фиат и реших да се присъединя към вас. Имам въпрос, който може да изглежда елементарен, обаче ме затруднява - как се свалят възглавничките на предните седалки на Фиат Пунто. Искам да си сложа тапицерия, обаче нещо не мога да ги откача. Ще съм благодарна, ако някой ми даде съвет )Punto SX 1.7D -57hp 1996 г. Ex
Laguna RT 2.2D - 83hp 1995 г. Ex
Brava SX 1.6 16v - 103hp 1999 г. Ex
Laguna RT 1.9DTI - 98hp 1998 г. Driving
Убий скороста - Спаси дете!
-
Kristina Simeonova написа:Здравейте, от скоро карам Фиат и реших да се присъединя към вас. Имам въпрос, който може да изглежда елементарен, обаче ме затруднява - как се свалят възглавничките на предните седалки на Фиат Пунто. Искам да си сложа тапицерия, обаче нещо не мога да ги откача. Ще съм благодарна, ако някой ми даде съвет )Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
kokss написа:Kristina Simeonova написа:Здравейте, от скоро карам Фиат и реших да се присъединя към вас. Имам въпрос, който може да изглежда елементарен, обаче ме затруднява - как се свалят възглавничките на предните седалки на Фиат Пунто. Искам да си сложа тапицерия, обаче нещо не мога да ги откача. Ще съм благодарна, ако някой ми даде съвет )
Коментар
-
todorshalev написа:Kristina Simeonova написа:Здравейте, от скоро карам Фиат и реших да се присъединя към вас. Имам въпрос, който може да изглежда елементарен, обаче ме затруднява - как се свалят възглавничките на предните седалки на Фиат Пунто. Искам да си сложа тапицерия, обаче нещо не мога да ги откача. Ще съм благодарна, ако някой ми даде съвет )
Коментар
-
Лошооо за 4 години така и не намерих решение как се свалят тези възглавничкиШофирай разумно, на пътя не си сам.
Коментар
-
Re: ))))
Бричка написа:Малко смешен въпрос, да не говорим за колегата, дето толкова време не е разбрал как се махат подглавниците...нещата са много прости, в основата на оста, там където влиза в седалката има пламасов пръстен с бутон, натискаш го и издърпваш едновременно и готово)))Punto SX 1.7D -57hp 1996 г. Ex
Laguna RT 2.2D - 83hp 1995 г. Ex
Brava SX 1.6 16v - 103hp 1999 г. Ex
Laguna RT 1.9DTI - 98hp 1998 г. Driving
Убий скороста - Спаси дете!
Коментар
-
Значи на някои модели подглавниците от долната им страна имат пластмасови капаци. Захванати са с по 2 винтчета.Та развиват се тези винтчета и капаците падат надолу до облегалката.Нагоре в самия подглавник има по една зегерка за всеки шиш. Разтврят се със зегер-клещи и подглавника излиза нагоре, а шишовете остават в обегалката.Lancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша
Коментар
-
Re: ))))
Бричка написа:Малко смешен въпрос, да не говорим за колегата, дето толкова време не е разбрал как се махат подглавниците...нещата са много прости, в основата на оста, там където влиза в седалката има пламасов пръстен с бутон, натискаш го и издърпваш едновременно и готово)))Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар