Здравейте колеги днеска реших да изкарам колата от гаража не бях я изкарвал по студовете и отидох на работа цял ден при -6 градуса навън, вечерта запалих и тръгнах но почна да гасне в ниските , и като пусна газта на свободна гасне, изписа ми Engine fault, и реших на место да и подавам газ във високи обороти и за минута най много се оправи, стабилизираха се ниските, и се прибрах успешно, но остава да ми свети чека, в гаража я изгасих и пак запалих но си свети чека постоянно, означава ли че е налице проблем и няма да се оправи до утре сутрин като се постопли колата в гаража и от какво може да е цялата работа?? Стило бензин Друг път не го е правила, въпреки че съм ходил на ски по цели дни в планината
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило 1.6 - студ
Collapse
X
-
milenskia написа:При първото палене вечерта не светна чека, а като тръгнах да потеглям след като ми изгасна 1-2 пъти забелязах че светна!! И доколкото знам Стилото си чисти грешките само ако проблема е премахнат тоест не се нуждае от връзка с компютъра та да се трият грешки!!Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Миналата зима моето Стило ми правеше подобна магария.На два пъти ми изписа същото и притрисаше Чека ми светна и изгасна сам.Имаше записана грешка на работата в един от цилиндрите.Смених си свещете и повече не ми е правила проблемиFiat Punto 1.1,55hp,1996г.
Opel Meriva 1.6 i 16V (101 Hp) AT 2005г.
ex.Fiat Stilo 1.6''16V''103hp,2003г.
ex.Alfa Romeo 156,1.8"16V"144hp,2000г.
ex.Fiat Brava 1.9,JTD,105hp,1999г.
Коментар
-
milenskia написа:Ако остане да свети а си върви нормално колата нали не е проблем да я карам така докато ми остане време да ида да я прочетат и изтрият??Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Ами ок, но съм във Варна студент и скоро няма ходя към Търново, ако има някой услужлив колега във Варна, да ми пусне една диагностика и да видим грешката, ще съм много благодарен, че по сервизите не се знае какво ще ме излъжат и как ще ме одерат, студент съм все пак, а иначе и днеска си свети чека, работи нормално колата иначе, забелязвам че като дам на контакт е добре, но като запаля веднага изписва Engine Fault и си свети чека!! Това е , ако някой се навие да ми помогне във Варна нека пише, или някой ако знае по евтин сервиз, с необходимия софтуер за Фиат Стило, също да пише!! Благодаря предварително!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар