За в града ясно и при нормално бавно каране да, но има моменти в които ми се налага изпредварване на други превозни средства дето се влачат с 40-50 по междуградски път и ако не е много дълга правата някак с 40 на 5 та или 4 та не си е за изпредварване. А аз примерно преди да настигна въпросните бавно движещи карам с 80-100 на 5 та ... настигайки ги намалям на 60 и ако няма как да ги изпредваря с моментната по- висока скорост намалям на тяхната. И при възможност за да ги изпредваря бързо и без опасност ако отсреща дойде кола трябва да е на 2-ра, която е до 90км/ч или 3 та ако е по- дълга правата. Общо взето дори да може да се кара така, един път ще ми се наложи за нещо бързо да включа 1-2 ра ... и като не стане а трябва да си играя със съединителя и скоростите най- много да се пребия някъде.ПС: Като стане още една идея по- дълъг деня и ме оставят един уикенд намира в къщи ще сваля скоростите и ще ги умувам сам. От темите с глобите за ремонтите .... Еми точно заради скапните сервизи ще правя това, което не съм учил и не ми е много за работа. Ноември месец 500 лева дадох за скорости и съединител, като нито маслото смениха нито нищо и колата е почти толко счупена колкото и преди да я карам в сервиза.... Нежду другото нормално ли е сутрин при палене ако е с натиснат съединител колата да работи на 1400 оборота ( докато загрява още), а когато пусна съединителя на свободна( демек да почне да върти и скоростите ако правилно схващам) да падат оборотите на около 1000, все едно е гъсто маслото по моите разбирания. Когато загрее хубаво независимо как си работи на 800 оборота.
Напълно е нормално на студен двигател да държи високи обороти.Моята и тя държи 1400... а това че тръгва сама без газ е напълно нормално... хубав съединител и високи обороти.. все едно ти подаваш гас(ако съм разбрал правилно въпроса...) Имам нов проблем аз... Като взех полата хидравликата Виеше много... като заболекарски кабинет беше... Проблемът беше, че нямаше никакво хидравлично масло... Смених и 100=те грама останало масло.. всичко се оправи, но тия дни пак почна, но този път чувам че е от рейката... и лагерите на динамото ми много вият. другата седмица това ще отстранявам .
Коментар