Най-малко ядове ще имаш със Зафирата, мотора е железен. Имам сумати приятели със такива Зафири и Астри с 1.6 мотора и никой е нямал проблеми.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Запитване за нова придобивка
Collapse
X
-
spark написа:Най-малко ядове ще имаш със Зафирата, мотора е железен. Имам сумати приятели със такива Зафири и Астри с 1.6 мотора и никой е нямал проблеми.Fiat palio 1.7td
Коментар
-
spark написа:Най-малко ядове ще имаш със Зафирата, мотора е железен. Имам сумати приятели със такива Зафири и Астри с 1.6 мотора и никой е нямал проблеми.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Не са, само алтернаторите им сгъват редовно, диодния блок най-вече... но ремонтът не е скъп.S_BANKOV написа:spark написа:Най-малко ядове ще имаш със Зафирата, мотора е железен. Имам сумати приятели със такива Зафири и Астри с 1.6 мотора и никой е нямал проблеми.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
lhristov написа:mena7a написа:прелична
Коментар
-
Моите впечатления , за Либрата е добро нищо лошо не мога да кажа имам я от вече, 6 години и единствено стабилизираща щанга , съм сменяла, и лагери на главина .Сега съм с щанга от Алфа и си сменям само тампоните , вярно , че я взех на 80 000 км.Преди да я купя беше напълно обслужена от към окачване и спирачна система , и консумативи .И до сега съм навъртяла още толкова , но си зависи с колко пари ще разполагаш за поддръжка , първо това погледни преди да избираш , каквото и да е, и гледай колкото може по запазена да търсиш , за да нямаш ядове в бъдеще.Fiat Marea 1.8i 1998 г. Gazova uredba
Lancya Lybra 1.8i SW 1999 г. gazov injekcion
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар