Здравейте колеги махнах старото браво и се колебая каква количка да си взема. Чудя се между ето тези коли : http://www.cars.bg/c518188 http://www.cars.bg/c589613 http://www.cars.bg/c581182 http://www.cars.bg/c382913 и http://www.cars.bg/c572180 кажете си мнението коя кола да си взема търся си кола с 4 врати да вози меко да не е като някоя каруца и що годе с евтина поддръжка да отбележа че зафирата е с верига
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Запитване за нова придобивка
Collapse
X
-
Колега , Френските коли не са евтини за поддръжка имах преди време, едно пежо 206 и нямам думи колко пари глътна за поддръжка най вече на окачване , харесвам тези лагуни но не ми допада картата с която се пали допускат много грешки.Немските са здрави коли но возят като каруци .Имала съм японка много са здрави но счупи ли се нещо господ да ти е на помощ , страшно скъпа поддръжка а и някои части са трудни за намиране.Моя съвет е да се насочиш към Италянка , ти си реши .Fiat Marea 1.8i 1998 г. Gazova uredba
Lancya Lybra 1.8i SW 1999 г. gazov injekcion
-
iveto_87 написа:Колега , Френските коли не са евтини за поддръжка имах преди време, едно пежо 206 и нямам думи колко пари глътна за поддръжка най вече на окачване , харесвам тези лагуни но не ми допада картата с която се пали допускат много грешки.Немските са здрави коли но возят като каруци .Имала съм японка много са здрави но счупи ли се нещо господ да ти е на помощ , страшно скъпа поддръжка а и някои части са трудни за намиране.Моя съвет е да се насочиш към Италянка , ти си реши .
Коментар
-
Погледни: Lancia Lybra 2.0 бензин, - газ, отделни шарнири, здраво окачване, вози супер.Lancia Kappa 2.0 VIS - същото, само че е по-новаили Fiat Palio 1.2 weekend- подсилено окачване, за малък бюджетFiat Linea - ако имаш кинтиТези дето си избрал по-горе всичките си имат по нещо не особено приятно.На стилото - окачването е нежно, иначе мога да ти кажа как ще вози като лодка, на 147- окачване, по-скъпо в пъти от на стилото, двигателя си е чуплив, много неща, на зафирата - това не е за млад човек кола..Ако искаш да те надживее, но не ти пука как вози или как изглежда, можеш да си вземеш нещо японско.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
GTipo написа:Погледни: Lancia Lybra 2.0 бензин, - газ, отделни шарнири, здраво окачване, вози супер.Lancia Kappa 2.0 VIS - същото, само че е по-новаили Fiat Palio 1.2 weekend- подсилено окачване, за малък бюджетFiat Linea - ако имаш кинтиТези дето си избрал по-горе всичките си имат по нещо не особено приятно.На стилото - окачването е нежно, иначе мога да ти кажа как ще вози като лодка, на 147- окачване, по-скъпо в пъти от на стилото, двигателя си е чуплив, много неща, на зафирата - това не е за млад човек кола..Ако искаш да те надживее, но не ти пука как вози или как изглежда, можеш да си вземеш нещо японско.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
И аз да коригирам колегите:Либра задно окачване-всичките 8бр тампони по носачите са около 200лвКапа-задно окачване- 2+2 тампона на надлъжните щанги са 60лв, а всичките 8бр тампони на напречните са 40лв :D - най-често страда от малките тампончета на надлъжната към шенкела- 2х10лв пп.Не са толкова страшни...LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
От конкретните обяви нищо не ми харесва.С каква цел се купува колата, колко ще се кара и как?Аз виждам 3 различни класа коли. Какъв е основни критерий при избора.То така всеки ще хвали квото на него му харесва.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
mitaka_71 написа:И аз да коригирам колегите:Либра задно окачване-всичките 8бр тампони по носачите са около 200лвКапа-задно окачване- 2+2 тампона на надлъжните щанги са 60лв, а всичките 8бр тампони на напречните са 40лв :D - най-често страда от малките тампончета на надлъжната към шенкела- 2х10лв пп.Не са толкова страшни...F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
[quote="emzo"200лв евтино ли е ?Добави и за труд и става мармалад. Капа не съм имал, но знам, че аморт. им са една торба пари, говорим за истински аморт. не разни евро07 боклуци [/quote]Ами съвсем нормално като цена за задно окачване...147-156-ца да не е по различно.4 напречни щанги по 40лв евтините варианти и 2 надлъжни от 70 до 150+ на брой...Да не споменавям за някои японки или други...Ще се окаже че Либрата е с едно от евтините задни окачвания :D За задните амортисьори на Капата-не се сменяват всеки ден-за тоз клас автомобил, цена от около 200лв на читави не е никак многоLANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
Alex_RT написа:От конкретните обяви нищо не ми харесва.С каква цел се купува колата, колко ще се кара и как?Аз виждам 3 различни класа коли. Какъв е основни критерий при избора.То така всеки ще хвали квото на него му харесва.
Коментар
-
mena7a написа:преличнаСтило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар