Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Stilo - Смяна на топката на скоростния лост

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Stilo - Смяна на топката на скоростния лост

Здравейте, искам да попитам дали има някой, който е сменял топката на скоростния лост на своето Стило. Оглеждах, побутнах, дръпнах, но не можах да разбера как става хватката, а не смея да рискувам и да направя нещо което не трябва :Д . Ще съм благодарен, ако някои успее да ми каже как става работата.

Незнам. На мойто пунто мк1 беше излята пластмаса и отгоре-гума. Аз го срязах и сложих универсален, който също не става, и го лепих със силикон

Коментар

Re: Fiat Stilo - Смяна на топката на скоростния лост

sashkooooy написа:
      Здравейте, искам да попитам дали има някой, който е сменял топката на скоростния лост на своето Стило. Оглеждах, побутнах, дръпнах, но не можах да разбера как става хватката, а не смея да рискувам и да направя нещо което не трябва :Д . Ще съм благодарен, ако някои успее да ми каже как става работата.
      Ако имаш жена...дай и да покара няколко дена. Моята е махала топката 2-3 пъти. Така и не разбирам как го прави...
      ФИАТ- Пътят е само формалност
      ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
      -----------------------------------------------------
      FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Не знам при Стило, как е, но предполагам, ДЪРПАНЕ му е майката. Аз на Мареата, една вечер се дръпнахме с една кола и като включих 2-ра, топката остана в ръката ми. Тъй че, хващаш и дърпаш, само внимавай да не си избиеш зъбите .
        Fiat Punto`04 1.2 60hp.
        Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
        ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

:D Добре благодаря Ви за съветите, сигурно ще давам на приятелката да покара и да подърпа пък да видиме :Д ... Все пак очаквам ако найстина някои е сменял да каже..

Коментар

А повдигна ли маншона да погледнеш отдолу какво има, скоба ли е, болче ли е, шлици ли са.
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Дърпане.Включваш 4-та, отиваш на задната седалка и напиняш здраво, и пазиш зъбите.Че като си отпред има много случаи покрай топката да свалиш и огледалото.
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Еми утре ще го пробвам да видя какво ще направя, иначе не разбрах само защо трябва да е на 4та ? А до: S_BANKOV - да махна кожата за да видя от долу беще първото което направих но абсолутно нищо няма за това предполагам, че трябва да е с дърпане ...

Коментар

sashkooooy написа:
                  ...иначе не разбрах само защо трябва да е на 4та ? ...
                  Като седнеш на задната седалка ще видиш защо .
                  00' Bravo 105 JTD

Коментар

Working...
                  X