Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Tipo 1,6 "Швейцарка" - Много се разбръмча...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Tipo 1,6 "Швейцарка" - Много се разбръмча...

Има следния проблем: точно в средата на двуцевката има една метална тръбичка право нагоре, дори е извита като свинска опашка и си има "компенсатор" на вибрацийте предполагам. Та тази тръбичка отива в нещо като цилиндър и от него излиза гумен маркуч който отива в сервото на волана. Не зная за какво служи металната тръбичка ? нито "цилиндъра"прогоряла е и се е откъснала а питах в 2 магазина и не са чували за нея ... в момента Бръмчи много и не зная дали ще могат да я заварят, а ако запушиме само дупката в двуцевката това дали ще се отрази на двигателя ? Дали няма да бърка компа ? Мисля че отвежда налягане от ауспуха във въпросното "цилиндърче" Ако някой знае за аккво е ще съм много благодарен за помощта Yellow_Flash_Colorz_PDT_14
    Fiat Tipo 1.6 DOHC

Никой ли не знае за какво е тази пущина ... Функцията и ми е мътна иначе не съм толкоз "вързан" да не мога да я запуша дупката
    Fiat Tipo 1.6 DOHC

Коментар

това е нещо по системата за екологичните глупости. Едно време Митко ме посъветва: резват тръбичката ниско колкото да се отдели от двуцевката и я привързваш някъде за да не дрънчи. Дупка се парва за да се запуши понеже няма спициална тапа... И ръчкаш нема никви ядове :D

Коментар

emillio написа:
        Никой ли не знае за какво е тази пущина ... Функцията и ми е мътна иначе не съм толкоз "вързан" да не мога да я запуша дупката
        Преди време пусках тема за тая джаджа.Системата се нарича EGR и служи за подобряване на еколкогичните показатели.
        I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Working...
        X