Здравейте колеги, от 1-2 седмици колата ми прави мизерия и не мога да разбера от какво е. В около 30% от случаите, когато се опитам да запаля и завъртя ключа, колата не подава ток към мотора, а се чува все едно ел. моторче върти на едно място и няма никакво съпротивление. И ако не върна ключа си върти така безкрайно. При втори опит пали без проблем. За момента ми е направило впечатление че го прави само на вече палена кола през деня. До сега не се е случвало при първо палене заденя така да стане. Иначе като си подаде ток към свещите и веднага запалва без проблем. Миналата година имах подобен проблем, но тогава се чуваше едно ужасно скърцане и се оказа че бендикса е заминал, сменихме го и всичко се оправи. Сега този шум е много лек, точно както описах все едно малко ел. моторче върти с бързи обороти но няма никакво съпротивление.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с палене на Пунто мк1
Collapse
X
-
При мен проблема е точно 1:1 само, че мизериите ми ги прави лятото, а не зимата.За сега карам така, зимата нямам проблеми.Лично аз си го обяснявам с хлабава връзка някъде. проблема е в котвата или в някой кабел около котвата.Моя стартер също го сваляха, сменяха втулка- резултата никакъв.Явно майсторите просто нямат навика да почистват контактните повърхности.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
Alex_RT написа:При мен проблема е точно 1:1 само, че мизериите ми ги прави лятото, а не зимата.За сега карам така, зимата нямам проблеми.Лично аз си го обяснявам с хлабава връзка някъде. проблема е в котвата или в някой кабел около котвата.Моя стартер също го сваляха, сменяха втулка- резултата никакъв.Явно майсторите просто нямат навика да почистват контактните повърхности.Alfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
Fiat Stilo 1.6 16v 103hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар