Здравейте.От къде мога да си купя бензинопровод за Темпра или опцията (отремонтирване )дали е възможна?Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бензинопровод за Темпра
Collapse
X
-
С две думи--(бензинопровод) в случая визирах тръбичките от резервоара до карборатора.Вдигнах на крик да сменя предна дясна гума и той поддаде. Та купето падна върху ръба на крика и то точно тия тръбички по които тече бензина се спукаха .Каръщина ....Мисълта ми е дали трябва да се смени или настави !?
Коментар
-
colt45 написа:С две думи--(бензинопровод) в случая визирах тръбичките от резервоара до карборатора.Вдигнах на крик да сменя предна дясна гума и той поддаде. Та купето падна върху ръба на крика и то точно тия тръбички по които тече бензина се спукаха .Каръщина ....Мисълта ми е дали трябва да се смени или настави !?TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
colt45 написа:Благодаря за отговора.Ще потърся в магазините дали продават нови и ако цената е приемлива ще ги заменя.Ако не-майстора ще каже колкоTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
colt45 написа:Хм..това също е идея.Стига да имам подходящ инстумент и да успея да повдигна достатъчно купето за да може да се работи нормално .Дано да намеря подходяща тръбичка (металната май няма как да се стегне добре)а гумена или ПВС дали няма да свърши същата работа ?Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW
Коментар
-
Точно това направих.Купих маркуче-30см. и скоби.Оказа се че безинопровода си е от чисто ПВС и само топнах в гореща вода снадката за да се разшири малко за да влезе .Нищо работа -отне ми около 20 мин.Благодаря за помоща (идеята).Те понякога нещата се оказват и прости но все пак е необходима и морална подкрепа подплатена с личен опит!Успех колега !Поздрави!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар