Здравейте колеги.Във форума имаше такива теми, в една пишеше М 16 х 1,5 ; направих си такава, но за съжаление не става, а и хората с ФИАТ-ки, които познавам, и те нямат теглич за техните автомобилчета(явно на границата ги събират...) . Ако някой може да ми каже точните измерения, защото става лошо и ако се наложи теглене няма как да стане. Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Размер резба на теглич - Браво
Collapse
X
-
Колега,за каква резба става въпрос и на какво?Решил си да си правиш теглич?Защо не се разходиш по горубляне и не се поровиш в мобиле.бг?Аз там бях намерил за браво,но за брава така и не намерих.В крайна сметка си купих от Германия и наистина оригиналният теглич си е оригинален.Просто пасна идеално.Просто ти давам идеа.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
-
Аз си направих. Оказа се ч резбата е "обикновена" за 16мм болт, не съм много по резбите на средно статистически м16 болт се завива.Първо и аз мислех че е нестандартна, но се окза е просто кадето пробвах отпред резбата ми е била подбита - един метчик оправи нещата иначе отзад теглича си влезе като у тях си )Brava 1.6 16v
Коментар
-
Слизах до Бравата да видя въпросната резба и с възможностите за измерване с които разполагам,и тъмнината която е в момента навън,измерих,че е М 16 х 2.0 .Предполагам това е така наречената нормална резба за 16 мм болт.Дано съм бил полезен,измерването е от стандартен теглич,за какъвто става дума в предишните постове.
Коментар
-
Днес се повъртяхме няколко човека около едно Bravo TD75 и стигнахме до извод - дърпане. Дърпане, добре ами като и аз нямам навиващия се теглич. Иначе въже идеално с катарами, ама къде ще го закачам?! Добре, че се отзова един колега с Audi с помоща на който Bravo-то "бръмна". Аз обаче взех размерите на теглича и започвам да го правя, защото кой знае кога и къде и аз ще зависна и ще чааакам дълго "избръмчаване".FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
...
bscsystem написа:Колега само да те питам ти ли си с бравото от 137 блок...щото преди няколко дена (май бащати) ми мери теглича
FIAT Bravo 1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар