Надявай маркуча , стегни скобата и си карай до твоя севиз.Щом там му е било мястото просто не са го стегнали , маркучите нямат свойството да се стесняват .Абе няма ли някой полиглот от мъжки пол наоколо
:D Явно няма :D Той не се е свил, преди този маркуч от снимката обхващаше около 2см от дюзата и се затягаше, но сега както се вижда там,въобще не стига до нея,едва я докосва, а скобата остава във въздуха. Аз купих нов маркуч и там отгоре мога да го монтирам, но другия край не знам къде точно отива и не смея да барам В крайна сметка, ще отида до някой сервиз на близо, надявам се, че ще се съгласи някой да дойде до там. Идеята ми беше да се обърна към някой от форума, защото има хора, които трайно са си отстранили подобен проблем, а не да дойде някой да ме одере защото съм заблудена мацка :D и след 2-3 дни пак да се чудя какво да правя, или да се запаля :D
Намираш -но не да знам от къде метална тръба с дължина 5 см и външен диаметър малко по-малък от диаметъра ( Диаметър ?) на маркуча .Предполагам маркуча е 8 или 10 мм на него си пише колко е , по-нататъка е ясно- слагаш новия маркуч , наставяш с тръбата и съединяваш със стария ., Тръба 5 см. +2 скоби , отверка и ножче = 5 мин. работа - ОК?
Никаква дюза няма там, която да обхваща. Вероятно се е сцепил от нея страна и са го рязали, за да идва къс сега. Пробелмът ти е в захващането, което от другата страна е много специфично. Не виждам как ще захванеш нов маркуч там. Писах ти по-горе, също и други колеги - вземи си от морга оригиналния.
The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano
Тая тема я чета вече втори ден и сагата продължава. Някакъв си маркуч. И то в Пловдив.Срамота, колеги. А си имаме важна тема за взаймопомощ във всеки град.Колежке, хващай телефона и ги почвай. Подред. Все някой ще намине. Та работа за 5 минути е да му се не види.ПЛОВДИВ AFBWorld - Дойчин - 0898 735483 dobrudjanetza - Митко - 0898 735360 Forsaken - Ангел - 0888 669456 gotti74 - Коко - 0886 119898 Kai_Ren - Калин - 0888 961749 matey - Матей - 0888 217818 standox_brava - Ангел - 0898 735930 (Стара Загора/Пловдив) stef - Стефан - 0899 520736 Zara_izrod-Никола--0898702236 (Стара Загора/Пловдив) Zik - Илиян - 0878 996056 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=6899
Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Виж сега моето предложение,ако проблема е все още наличен...свързваш се с този Колега/Жоро,къде се намира.Много е точен и продава коли на части.Отиваш до него дава ти оригинален маркуч,отзивчив е много и най-вероятно ще може да ти го смени.Даже май сте и в един район там /Жоро с Ник във форума Lithrone.Това е от мен и успех с колата Ако все пак някога ти дотрябва кадърен майстор-тел.0897943620 Ул"София"23 с/у "Каспелата е и отново Жоро,но друг Жоро(ник:Gal76 :D
Fiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000-Аудио система
Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!
Благодаря!Свързах се с Жоро, има оригинален маркуч, но мисли, че върви заедно с рейката в долния край, утре ще я взема.Ще пиша пак като някой я смени.Благодаря на всички, които се отзоваха
Виж сега моето предложение,ако проблема е все още наличен...свързваш се с този Колега/Жоро,къде се намира.Много е точен и продава коли на части.Отиваш до него дава ти оригинален маркуч,отзивчив е много и най-вероятно ще може да ти го смени.Даже май сте и в един район там /Жоро с Ник във форума Lithrone.Това е от мен и успех с колата
Тъкмо изчетох и аз сагата с този маркуч и да дам един глас за Жоро. Преди 2 години мих един булевард с бензин, не много... горе-долу колкото хваща резервоара. Ходих на сервиз, сложиха ми нов маркуч. Миналата година се спука този дето връща бензина - този път по-малко бензин.. добре, че не пламна колата. Накрая протече и самата кошница - някой се беше опитвал да краде бензин май и дърпайки маркуча счупил щуцер. Жоро прочете какъв ми е проблема, приготви ми маркучи, снадки, кошница и засили всичко това по Еконта. Наистина много отзивчив човек и знае за какво става дума. Колежке, убеден съм, че ако му завъртиш една шайба - ще ти каже какво ти трябва за колата и предполагам къде и кой може да ти я оправи. Такива волни съчинения с бензина за доста опасни.ПП Сори, дълго съм писал и не съм видял, че си се свързала вече. Успех.
Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар