На 1.6 бушона на помпата е комбиниран и без него колата не пали на газ.Този маркуч по-добре от морга, много е специфичен - държи бензин под налягане.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Откачен маркуч за бензин Фиат Браво 1.6
Collapse
X
-
Хахахах, не, идиотът, който ми я продаде :D За изпарителя ми каза, че въобще не е имал такъвНе знам дали е възможно
Явно продавачът е главния идиот, за съжаление в България има много идиоти, които като видят безпомощно момиче, биха я прецакали ,за да вземат пари или просто за изкривено удоволствие, дори за сериозно нещо, което може да доведе до инцидент.....За това оценявам високо, че се занимавате с мен
Коментар
-
О Гери, сигурен съм че ако сложиш и твоя снимка ще се намерят поне още няколко съпричасти с проблема ти колеги, даже може и да ти оправят маркуча.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Значи това с бушона отпада...Четох някъде в една тема, че някой си беше взел такъв маркуч май за бензин от трактор,защото постоянно му се цепел,какъвто и да сложел, а този бил от по-здрав материал и така си решил проблема. Тук наблизо има магазин за селскостопански машини,утре ще ида да питам.Предполагам, че този, който купих ще изкара известно време, докато намеря по-стабилен. А не може ли да се закрепи по - надеждно по друг начин, с нещо на винт ли, или нз, тези скоби не изглеждат най -здравото решение за налягане....И това означава ли, че ако ми сложат този датчик в помпата да изключва като е на газ, ще може да пали само на бензин след това?А за моргите.......там пък как прецакват момичетата......търсих огледало за Форда на сестра ми,дясно, и те не стига, че ми го даваха за 30лв., в онлайн магазините е 40, ами ми дадоха и от друга година.....което въобще не приличаше на другото.....и като си поисках парите, почнаха да ми обясняват, че някой нещо е оправял колата и е сложил неправилнотоа то си е оригинално :D Аз може да съм жена, ама не съм тъпа :D
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:Това под шофьорската седалка е Краш бутон- при удар сачмата изключва бенз. помпа и след това за да се възстанови веригата се натиска копчето.FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99
Коментар
-
Нов маркуч ще е до време, защото ако забелязвате на снимките, тръбата на която се нанизва, няма контра като на щуцерите.От там зверско стягане със скобата за да не се измушва и маркуча пак се цепи.Решението е да се нареже резба 8Х1 на тръбата и да се изработи на струг щуцер с контра.Аз имах същия проблем и през 2 седмици сменях маркуча, докато не направих нещата по гореописания начин.Lancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша
Коментар
-
Този, дето ти е обслужвал колата и ти е взел 200 лв за изпарител, добре те е окъпал. Ама работата става с пари, или със знания. Пари имаш ли, винаги ще се намери кой да дойде и да ти оправи колата на място. Може и някой балък да се върже на дамски профил...Олеле, сега видях снимката! Остана си на пътя... MOD.EDIT1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани.Модераторски екип на fiat-bg.orgПредпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
Ами естествено, че имам пари, не очаквам някой за без пари да ми го смени!!!!А колкото до знанията, ти знаеш ли 5 езика??? Не- ами аз знам, ама не знам как да си ремонтирам колата, затова ще си платя на някой да го направи,както ти ще си платиш, ако ти трябва превод...... Няма нужда да изтъкваш очевидни факти, като те дразни темата, не коментирай! Благодаря
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар