Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане относно Fiat Punto от обява

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сега ходих да го гледам, наистина волана е доста износен. Не си и мисля, че е на 120 хиляди. Ще ходим в понеделник да го закачим на компютър и да го спазарим евентуално ако е хубаво

Коментар

Ходихме да я гледам, всичко работи добре само едно ме притеснява, на компютъра показваше 1 милион и 100 хиляди километра :DВарианта да е сменен компютъра

Коментар

Ти гледай състоянието на колата. Моята е на над 215 000 , но салона ми от над 7 години е с калъфки , волана също. интериора ми е като нов.Километрите не винаги са показател - 100 000 км само градско и 100 000 сам извънградско са различни неща....Ако може просто я прегледайте в сервиз. Моя съвет е потърси просто друга кола, не си блъскай главата ама сменян ли е или не е. като имаш парите в джоба имаш избор, после като купиш кола вече се примиряваш с покупката.
        Play Golf ,but not drive golf!!!
        Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
        C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

Alex_RT написа:
          Ти гледай състоянието на колата. Моята е на над 215 000 , но салона ми от над 7 години е с калъфки , волана също. интериора ми е като нов.Километрите не винаги са показател - 100 000 км само градско и 100 000 сам извънградско са различни неща....Ако може просто я прегледайте в сервиз. Моя съвет е потърси просто друга кола, не си блъскай главата ама сменян ли е или не е. като имаш парите в джоба имаш избор, после като купиш кола вече се примиряваш с покупката.
          Много го бутнах от цената и затова го мисля много. Ще видим и утре като е студена как пали и тогава ще са многото мисли

Коментар

Working...
          X