Сега ходих да го гледам, наистина волана е доста износен. Не си и мисля, че е на 120 хиляди. Ще ходим в понеделник да го закачим на компютър и да го спазарим евентуално ако е хубаво
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане относно Fiat Punto от обява
Collapse
X
-
Ти гледай състоянието на колата. Моята е на над 215 000 , но салона ми от над 7 години е с калъфки , волана също. интериора ми е като нов.Километрите не винаги са показател - 100 000 км само градско и 100 000 сам извънградско са различни неща....Ако може просто я прегледайте в сервиз. Моя съвет е потърси просто друга кола, не си блъскай главата ама сменян ли е или не е. като имаш парите в джоба имаш избор, после като купиш кола вече се примиряваш с покупката.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
Alex_RT написа:Ти гледай състоянието на колата. Моята е на над 215 000 , но салона ми от над 7 години е с калъфки , волана също. интериора ми е като нов.Километрите не винаги са показател - 100 000 км само градско и 100 000 сам извънградско са различни неща....Ако може просто я прегледайте в сервиз. Моя съвет е потърси просто друга кола, не си блъскай главата ама сменян ли е или не е. като имаш парите в джоба имаш избор, после като купиш кола вече се примиряваш с покупката.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар