Здравейте. Нуждая се от смяна на генерацията на моята мареа 1.6 бензин, по точно - крайното гърне. Дали това от дизел е съвместимо с бензин? Намерих по телефона в няколко морги на много добри цени (20лв) крайни гърнета, но само от дизеляци. Не зная дали ще мога да го сложа, а не ми се правят празни курсове по моргите.Някой да да е правил подобен експеримент?+
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвместна ли е генерацията от дизел на бензин?
Collapse
X
-
И аз няколко пъти съм сменял гърнета на различни марки коли и все от дизели взимам щото не са изгнили.В момента и на моята съм само с резонатор и краино, като последното е от 206 или 306/пежо/като съм го направил със снадка за да е сменяемо като диаметъра поне колкото моя или по-голям.Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
-
СМЕНЕНА!Само да допълня:Генерацията от ДИЗЕЛ КОМБИ на БЕНЗИН КОМБИ е напълно съвместима от катализатора до крайното гърне.Генерацията на бензина е 47мм, на дизела 55, но тръбата от катализатора и при бензина и дизела е 55мм, така че направо се слага дизеловата, палиш, чакаш колата да се появи от саждите и караш. Нямам никакви проблеми. Звука само е с половин идея по силен и плътен, но не е болка за умиране.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар