Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвети за Grande Punto 1.2 (2006)

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Съвети за Grande Punto 1.2 (2006)

    Здравейте,Обмислям закупуването на втора ръка Fiat Grande Punto от 2006г. Това е версията с 1.2 двигател (65 коня).Та ако може притежателите на такова да ми дадат някой и друг съвет:- Като цяло как им се струва колата? Вози ли добре?- Какво най-често се разваля в нея? За какво да си отварям очите при огледа?- Долу-горе колко гори 1.2 бензиновия двигател на градско?- Става ли за по-дълги преходи на извънградско, или е мъка с това малко двигателче?- Стереото идва ли с MP3 в базовия модел или това е допълнителна екстра?Безкрайни благодарности за всеки съвет!Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org

    #2
    Здравей колега, аз в момента си търся същото Пунто но 95кс. Това което разбрах при моето проучване беше, че за това купе най-адекватните мотори са 1.3 мултиджет 90кс и 1.4 бензин 95кс. За слабо място разбрах алтернатора, защото не е позициониран добре. Не очаквай кой знае каква возия все пак късата база няма как да вози особено комфортно. Гледах разни ревюта за Гранде Пунто като цяло и там се говореше че 1.2 е по-скоро градски мотор, а 1.4 е по-удачен вариант ако ще се правят по-дълги преходи. Предполагам че това 1.2 като се пусне климатика и доста спъва. Колегите с такова ще ти бъдат по-полезни. Успех и дано намериш читава бройка.
    BMW E46 coupe
    Fiat Punto 1.1 LPG - ex

    Коментар


      #3
      Вози нормално за тоя клас.Трябва да внимаваш дали работи добре сервото, защото е електрическо и нерядко се поврежда.Аз съм карал доста време този двигател в Панда. Карал съм немалко и Гранде пунто 1.4 и 1,3дизел. 1,2 е достатъчно да поддържаш 140 по магистралата, но във високи обороти. След това може още малко, но се набира бавно. При големи изкачвания скоростта пада. 1.2 обаче за мен поне е изключително безпроблемен двигател. Няколко такива във фирмата сме имали, само поддръжка. Никакви проблеми. За 1,4 не мога да кажа същото.mp3 вероятно е различно опция или стандарт според държавите. В България беше стандарт.

      Коментар

      Working...
      X