Имам следния проблем: Когато си напълня резервоарчето за течноста на чистачките след час два то изтича. Свалих го и забелязах че има една дупка дето нищо не влиза в нея и от там тече вище снимките и ме посаветваите какво да направя липсва ли нещо, трябва да я запуша ли ???Колега, позволих си да конкретизирам малко заглавието. Vladim
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помогнете, проблем с пунто! Спукано казанче за чистачки.
Collapse
X
-
Ми малко е бавна и досадна работа но не е голяма сложнотия:1. Се навеждаш под преден ляв под калник(тва дето е непосредствено над гомата и търсиш около 10тина видии които трябва да развиеш посе хващаш целия подкалник и го вадиш навънка(дърпай не се притесняваи няма да се счупи тои се угъва)2. Поглеждаш над гумата в посока към казанчето там ще видиш болт който се развива с ключ 12номер 3. отваряш капака и там виждаш отляво до гърлото на казанчето небоядисан болт - развиваш го4. Казанчето е свободно но за да го изкараш трябва да му махнеш маркучите (не е сложно просто дърпаш) 5. Изкарваш пласмасовия резервуар изпод колата еи тва е цялата философия Успех в начинанието
Коментар
-
spoty написа:Ми аз пробвах със силикон ама то тече не само през отвора но през мястото където е това рамо на което е болта за закрепяне . Смятам да го нося на пластмасово заваряване когато имам малко свободно време ... виж смиката:punto 1.2 16v sporting
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар