Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Затруднение с нареждането на вакуум управлението на Пунто GT

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Затруднение с нареждането на вакуум управлението на Пунто GT

Здравейте . Имам въпросителни от към нареждането на вакуум управлението на моето GT . Някой има ли нагледна схема или чисто и просто да ми я разясни ! Благодаря прадварително !

Re: Затруднение с нареждането на вакуум управлението на Пунт

avartus написа:
    Здравейте . Имам въпросителни от към нареждането на вакуум управлението на моето GT . Някой има ли нагледна схема или чисто и просто да ми я разясни ! Благодаря прадварително !
    Кое те притеснява и какъв ти е точно проблема за да мога да ти помогна и за кое вакум управление става дума ??? за соленоида на турбото или ....
    Power Under Pressure

Коментар

Re: Затруднение с нареждането на вакуум управлението на Пунт

[quote="WhitePower"]
      avartus написа:
      Кое те притеснява и какъв ти е точно проблема за да мога да ти помогна и за кое вакум управление става дума ??? за соленоида на турбото или ....[ / quote] Схемата соленоид-турбина-компютър . . .

Коментар

соленоида се управлява от екуто двата задни края на соленоида ( маркучите , синьото е към гейта а червеното е към турбото , предния край е към дъпката след дебитомера ако не се оправиш ела да ти дам един ръчен бустконтрол и да си решиш всички проблеми
        Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
          соленоида се управлява от екуто двата задни края на соленоида ( маркучите , синьото е към гейта а червеното е към турбото , предния край е към дъпката след дебитомера ако не се оправиш ела да ти дам един ръчен бустконтрол и да си решиш всички проблеми
          Всичко ок . Намерих една схема с триста зора . Вече съскаме . Благодаря !

Коментар

avartus написа:
            WhitePower написа:
            Всичко ок . Намерих една схема с триста зора . Вече съскаме . Благодаря !
            че какво има съскането с гейта
            Power Under Pressure

Коментар

Working...
            X