Здравейте . Имам въпросителни от към нареждането на вакуум управлението на моето GT . Някой има ли нагледна схема или чисто и просто да ми я разясни ! Благодаря прадварително !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Затруднение с нареждането на вакуум управлението на Пунто GT
Collapse
X
-
Re: Затруднение с нареждането на вакуум управлението на Пунт
avartus написа:Здравейте . Имам въпросителни от към нареждането на вакуум управлението на моето GT . Някой има ли нагледна схема или чисто и просто да ми я разясни ! Благодаря прадварително !Power Under Pressure
-
Re: Затруднение с нареждането на вакуум управлението на Пунт
[quote="WhitePower"]avartus написа:Здравейте . Имам въпросителни от към нареждането на вакуум управлението на моето GT . Някой има ли нагледна схема или чисто и просто да ми я разясни ! Благодаря прадварително !
Коментар
-
WhitePower написа:соленоида се управлява от екуто двата задни края на соленоида ( маркучите , синьото е към гейта а червеното е към турбото , предния край е към дъпката след дебитомера ако не се оправиш ела да ти дам един ръчен бустконтрол и да си решиш всички проблеми
Коментар
-
avartus написа:WhitePower написа:соленоида се управлява от екуто двата задни края на соленоида ( маркучите , синьото е към гейта а червеното е към турбото , предния край е към дъпката след дебитомера ако не се оправиш ела да ти дам един ръчен бустконтрол и да си решиш всички проблемиPower Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар