Колеги помагайте колата е от профила ми мареа не е комби а седан купих я преди време и ключалката на багажника така си беше ключа влиза но не мога да завъртя на никъде не искам да прилагам сила да не счупя ключа единствен ми е а и като разбрах колко му е цената да направа още един и се отказах на този етап понеже е с код и го пазя сега като очите си знаете как е !Бях свалил ключалката от вратата и обилно я напръсках с ВД не помага изглежда зъбчетата са яко клеясали.Има ли варианти? защото ако купя и сложа друга трябва да мъкна още един ключ пък не ми се иска сега отварям само от лостчето до предната седалка .Утре ще си купя кока кола и ще го оставя да се кисне една нощ ей така да видя какъв ще е ефекта то по зле от това няма накъде.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за Блокирала Ключалка Багажник
Collapse
X
-
Ми на мен ми се струва Ключар че точно патрона е блокирал вероятно тези пластинките или каквото е вътре дето зъбчетата на ключа трябва да ги натискат те са клеясали.Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
-
кола
Слагаш нещо за почистване от рода на ВД 40 и по хубаво и ли някво масло ако нямаш нищо подобно и на страни да отвориш въртиш леко ключ в патронаМоже с нещо тел пластина да сложиш вътре и да мърдаш пластинитеТе задните седалки не се ли свалят на пред Тогава влизаш вътре и си отваряш После разглобяваш кората и сваляш и патрона с бравата и почистваш основно патрона и пак го слагашА няма би лостеч до преднатга седалка за багажника
Коментар
-
Лостче до седалката на шофьора има и от там отварям няма проблем ама съгласи се че като си с една торба покупки трябва първо шофьорската врата да отворя и да дръпна лостчето а ако работеше ключалката си вкарвам ключа и отварям ще пробам както казваш нещо да навра тънко като шперц щото е яко клеясала ще е като да върнеш умрял от оня свят ще видимМъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Коментар
-
Здравей Днес е свалих ключалката ама е в ужасно състояние и не мисля че от това ще стане нещо пък и незнам можели самия патрон със зъбците да се извади от тялото и как става много е зле направих някоя и друга снимка а и както казваш метала от които е направена направо се рони и е толко клеясало сичко вътре че е като заварено май май ще питам в некоя морга за ключалка и така .Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Коментар
-
Проблема вече е отстранен 10 лева ключалка от моргата още 10 на ключаря да я пренареди да работи с оригиналния ключ просто перфектноМъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар