Младежи от доста време търся кутиика за да подменя моята на алармата но просто няма, обаче в събота видях в един магазин оферта за нови дистанционни за аларми, и питах от любопитство оказва се че скенират честотата и я копират на ново дистанционно. Някой нещо по въпроса да може да каже. Цената на услугата е 20лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Копиране на дистанционно за аларма
Collapse
X
-
Re: аларма
kluchar написа:Ми питай там където си видял зависи алармата моделаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Банков, зависи и от самото дистанционно.Моята си дойде само с едно от Италия и беше със един прокъсан гумено-силиоконов държач към ключодържателя. Личеше си ,че ще се скъса и ще ям "хурката" и реших да си направя дубликат. Обиколих най-хвалените ключари из Бургас и ни един не можа да ми засече честотата и да ми направи дубликат. До ден днешен съм си с едно дистанционно ,но силокона е сменен със малко синджирче.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Банков, зависи и от самото дистанционно.Моята си дойде само с едно от Италия и беше със един прокъсан гумено-силиоконов държач към ключодържателя. Личеше си ,че ще се скъса и ще ям "хурката" и реших да си направя дубликат. Обиколих най-хвалените ключари из Бургас и ни един не можа да ми засече честотата и да ми направи дубликат. До ден днешен съм си с едно дистанционно ,но силокона е сменен със малко синджирче.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Re: ре
gmg_service написа:Дубликати на дистанционни могат да се правят само на аларми с твърд код (китайските ,по стари Български...).Повечето Италиански аларми са с динамичен код.При тях копия е невъзможно да се направят.Може само да се програмират нови дистанционни за подходящата аларма.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
kluchar аз имам дистанционно R88 от картинката. Може ли да се направи още едно?Fiat Brava 1.6 16V
Войната на пътя http://www.vbox7.com/play:0992d053
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар