Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат стило как да заключим задните врати?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат стило как да заключим задните врати?

Здравейте,Моля ви да ми кажете как да заключа задните врати да не се отварят по време на движение отвътре от децата?
    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2004 г.
    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2005 г. - за части

от менюто..спираш и влизаш в него ...driver lock или нещо от сорта беше...трябва да е на on
    Powered by Emzo

Коментар

И друго да питам как се настройва като отключа да се отключи само шофьорската врата или само тя и багажника?Драйвър лок го включих от вътре се отваря пак.
      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2004 г.
      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2005 г. - за части

Коментар

Едното е като тръгнеш и се заключват вратите. Другото е да се отключва само шофьорската Ind. Boot е да се отваря багажника само от ключа
        Powered by Emzo

Коментар

няма такива филми от компа да ги заключваш..Да..но не и от вътре за деца,Сключа за палене като отвориш вратата има един бял прорез бъркаш завърташ и готово,от вътре няма отваряне
          Kара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.

Коментар

Копчето за ел. прозорците не блокираше ли и отварянето на вратите ?Ако не - търси в търсачката за deadlock.Aбе хора, четете си книжките към колите ..... и тях ги има в download секцията.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
              Копчето за ел. прозорците не блокираше ли и отварянето на вратите ?Ако не - търси в търсачката за deadlock.Aбе хора, четете си книжките към колите ..... и тях ги има в download секцията.
              От настройките на компа можеш да си отключваш или само шоферската или всичките,при автоматично заключване при достигнато 20км,или ръчно от шоферската врата се заключват но за външни посетители,всеки друг в колата си дърпа дръжката и излиза,а за деца казах как,отваряш задна врата и на тясната страна има бял процеп за пъхане на ключа,завърташ и се отваря вече и само от вънка.
              Kара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.

Коментар

Знам аз какво може, ама явно Вие не знаете що е то deadlock и има ли почва у Вас.....
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                  Знам аз какво може, ама явно Вие не знаете що е то deadlock и има ли почва у Вас.....
                  Копчето за ел. прозорците не блокираше ли и отварянето на вратите ? ..само виш какво пишеш,после казвай кой какво е!!!

Коментар

Working...
                  X