Така значи , колеги добър ден на всички ,както се казва новобранка съм в сайта та , проблемът ми е следният;Преди два дни си взех моето Фиатче та нещо няма има някъде съм изминал 140км...оборотомера , и всички други екстри които са ми на таблото не отчитат ,може ли да ме съветвате какво да направя и как понеже, както споменах нов съм ...и ако трябва да сменям цялото табло с екстрите ,по-добре ще е да си купя мисля , че това : http://www.kz-tuning.com/index.php?s...duct&show=1914 ,давайте съвети ,всичко написано от вас ще ми бе нужно ,благодаря , извинявам се , ако разделът в който пиша вече съществува ,благодаря на колегите които ще обърнат нужното внимание :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с километража на Fiat Bravo 96г.
Collapse
X
-
Re: кола
stNr написа:kluchar написа:Виж зад таблото буксите като началоSTNR
Коментар
-
Не виждам как ще ти помогне тая "плазма".Това е просто кит за работещо табло, което да подобриш, а твоето просто не работи.Ако наистина си проверил всички куплунзи зад таблото, извадил си ги, напръскал си ги с контактен спрей и въпреки това работи само оборотомера, то отиваме към друго табло наистина.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав написа:Не виждам как ще ти помогне тая "плазма".Това е просто кит за работещо табло, което да подобриш, а твоето просто не работи.Ако наистина си проверил всички куплунзи зад таблото, извадил си ги, напръскал си ги с контактен спрей и въпреки това работи само оборотомера, то отиваме към друго табло наистина.STNR
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Виж на буксите какво идва дали има + - виж бушоните да не като купи друго пак да прави проблемSTNR
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар