Здравейте, можете ли да ми дадете съвет каква аларма да сложа на Пунто 1.2 2000г. ?Поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет: каква аларма на МК2 ?
Collapse
X
-
кола
Най лесната българска има всичко което ти трябва слагаш 5 жички и това е Автоаларма MASTER V52 http://shopping.bg/master-avtoalarma-v52-1du
-
Изглежда ми доста приемлива.Можеш ли да обясниш какво представляват следните неща:Двоен код.Два режима на охрана.Вход бутони с отрицателно задействане.Електронен шок датчик с два режима на действие.Интелигентен шок датчик.Интелигентен токов датчик.Звукова сигнализация за последното алармиране.Самодиагностика.Светлинна индикация с мигачите, тихи тонове при включване и изключване на режим охрана.Също така колко пари ще ми вземат за монтаж?Благодаря!
Коментар
-
аларма
Тези неща са най важни ;Електронен шок датчик с два режима на действие.Интелигентен шок датчик.Интелигентен токов датчик. Като чукнеш колата и тя се активира Като някой отвори тя се активира дори и да не е свързано за отворени врати/ следи спада на тока може да свържеш централно или да прекъсва някоя верига да не може да пали колата кода на дистанционното всеки път се сменя
Коментар
-
Единствената полза от такова нещо на такава кола е да си я отключваш с дистанционното. Аз като слагам връзвам само мигачите и централното. При Стило е по-труден монтажа, но иначе трябва аларма, която си комуникира през CAN шината и е скъпа - връзва се само захранване и два кабела към шината.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
Re: Съвет: каква аларма на МК2 ?
Airfan написа:kalexandr написа:Здравейте, можете ли да ми дадете съвет каква аларма да сложа на Пунто 1.2 2000г. ?Поздрави!Grande Punto 1.9 JTD Sport '06
Punto GT 1.4 Turbo '99
Punto Sporting 1.2 16v '01 - ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар