Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мога ли да възобновя старат аларма?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Мога ли да възобновя старат аларма?

    Бравото ми си има някаква стара аларма, явно оригиналната, но го няма дистанционно, с което се оправлява. Имам малкото черно ключе. Та днес за първи път отворих капака и вкарах ключето в оная джаджа. Завъртях го и нещо изписука. Ритах колата, бих я, не иска да свири. Врътнах ключа обратно и алармата започна да реве. Или го бях извадил тогава. Не помня нещо, но повече не поиска да свири. Само писука когато завъртиш ключа и не иска да свири когато отвориш вратите или я ритнеш. От страни на тавана имам едни такива черни като камерки са, аз предполагам, че са сензори за алармата, но явно всичко е изключено...? Някой да ме просвети защо вече не иска да свири алартмата или какво да съм направил тогава, че да е просвирила. Също така, възможно ли е да се направи ново дистанционно по тая аларма? Или само нова е варианта?
    Fiat Bravo 1.8 16V 96'

    #2
    Чакам отговор.
    Fiat Bravo 1.8 16V 96'

    Коментар


      #3
      Няма отговор нова за 60 лв и си готов Може да се види каква е сигурно е оригинална на ключа
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

      Коментар


        #4
        Оригиналната ще е... Няма ли оправия това? Да направя дестенционо по нея? Ако няма... Поне тия пъпки дето са над главата ми дето казах, като камерки малки, за алармата ли са? Засичат удари, звукове и така пищи алармата ли? Ако е така, поне тия джаджи могат ли да се ползват за новата аларма.
        Fiat Bravo 1.8 16V 96'

        Коментар


          #5
          Тия "пъпки" би трябвало да са обемните датчици.За ново дистанционно - мисля, че има универсални които се обучават. Това трябва да видиш при някой който слага аларми.
          Fiat Punto 75 SX - 1995, 4 врати

          Коментар

          Working...
          X