Здравейте колеги. Имам следния проблем: колата е стило 2006 дизел 3 врати , багажника е от тези с ел. механизъм. Преди около седмица спря да се отваря по стандартния начин и сега се отваря само с ключ. Открих проблема като погледнах в механизма. Има една малка пластмаса с метална пластинка, където влизат кабели. Явно се разхлабил от мястото си и аз като затворих багажника съм го счупил. Та някой ако знае как се казва това нещо и от къде мога да го намеря ще съм много благодарен (за предпочитане през интернет понеже не съм в България). На таблото ми свети иконата за отворена врата и изписва hatchback open. Ще използвам темата за да не поствам друга понеже имам друг въпрос свързан пак със багажника. Четох в други теми за това обаче при мен нещо не се получава. Става въпрос за възможността за отваряне на багажника само 1 път след отключване. За повторно отваряне трябва да заключа и да отключа наново(освен с ключ). Колата е с Hi-Fi системата с навигацията и не мога да открия нито скрити менюта нито меню inc boot. Ще съм много благодарен ако някои по запознат знае решението и го сподели. Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем багажник стило
Collapse
X
-
GTipo написа:http://www.ebay.co.uk/itm/Fiat-Stilo-01-06-rear-back-tailgate-boot-lock-catch-mechanism-004-/390627918642?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM& hash=item5af33d0332Stilo 120 / 06'
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар