Колеги, светна ми лампата с ключа (code) и колата няма палене...Някой може ли да ми каже сервиз, в който няма да ме одерат за премахването на имобилайзера (София)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имобилайзер ПОМОЩ
Collapse
X
-
АБ и масите да са проверявани скоро?Като въртиш на стартер стартера върти ли? Чуваш ли щракане на релета в дясно от теб? Пробвахте ли да запалите колата с кабели от друг автомобил? Аре проверете тея неща и после ще ти обясняваме къде да бъркаш и да режеш имобилайзер Иначе Ключаря може да го премахне лесно но въпроса е да се локализира проблема дали е в имото или от нещо друго.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Аре бягай за проверка на АБ, пробвайте да запалите с кабели от друг автомобил и да почистиш масите. Щото си мисля че ще минеш само с нов акУлОмаТорКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
АБ е акумулатрона батерия, демек акумулатор А дали са ок със сигурност? Краш бутона проверявал ли си го? Бензиновата помпа работи ли? Абе я се чуй с Коцето ключаря да я види и ако се налага ще се разберете да я ореже и това е, но много се съмнявам да е самия имобилайзер.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар