Здравейте, в доста неприятна ситуация съм. Повредиха се и двете външни дръжки на вратите и сега влизам само благодарение на функцията на дистанционното да отваря прозорците (и през багажника, ако се наложи мога) ))Явно ще взимам от морга, но дали само дръжката или целия механизъм... Някой знае ли как стоят нещата...?Колата е 3-врато Стило.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с външна дръжка на врата на Стило
Collapse
X
-
Не си губи времето с клавиатурни гимнастики ами или иди на майстор, или най-добре я разглоби сам и разбери какво и е. Обикновено се откача лостче, което се изисква да го закачиш отново. Ако знаеш какво правиш 30 минути на врата са предостатъчно.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
Не съм разглобявал стило, но съм разглобявал на брава и на други коли. Доста често не се вижда нищо. Ако вратата се отваря отвътре като дръпнеш ръкохваткта това значи че бравата е здрава. С напипване търси откачено лостче, ако няма откачено лостче то с напипване и като дърпаш външната дръжка на вратата ще разбереш дали лостчето, което се закрепя към външната ръкохватка е закрепено за нея. Ако то не се движи значи дръжката е счупена. Цялата процедура не е много лесна, може да се наложи да ти помогне някой и е добре и да имаш фенер. На мен не ми е помагал никой и бях лапнал фенера. Прозорци не съм свалял.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
кола
На Стило дръжката си няма нищо общо с Браво/а Пунто по прилича на Голф след 2004 вади се от вън без да се разгболява Снимката е да се добие представа за дръжката като цялоhttp://translate.google.bg/translate...nt-repair.html
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар