Нова тема с надежда за отговори. Как мога да махна имобилайзеар (code) на Fiat Bravo 1.8 96 година. Аз въртя с чужд ключ, но колата не пали. Как изключа имобилайзера на тази кола? Понеже не искам да давам пари някой друг да го прави, търся начин сам да го направя. Загубих си оригиналният ключ на колата с чипа и не искам да ми се прави дублаж. Ще сменям патроните.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Махане на имобилайзера?
Collapse
X
-
Не мога да рискувам с нов ключ с чип. Малък град съм и който и да е намерил ключа на колата, който загубих, може да си пробва късмета на моето браво. Не обичам рисковете. По-добре да дам 45 лева за 3 патрона + този контакният и още 50-60 лева на някой да ми ги смени или аз да свършва тая работа. А и вече ръчках яко в старите патроните с друг ключ и съм разбрицал поне на 20-30 процента нещата. Вече мога да давам контакт на колата с друг ключ, но не и да я запаля. Все пак някой наясно ли е как се маха имобилайзера на фиат браво? Какво представлява и какво трябва да махнеш, за да палиш без код и като му сложа нов патрон.Fiat Bravo 1.8 16V 96'
Коментар
-
Ключ
E не е баш така Маха се от ECU Трябва програмотор и малко повече да се разбира Това с жичките малко е не сериозно за твоя модел а и те са 2 вида ECU едни може други не толкова лесно Може да се изтрият старите ключове и да се запишат нови а патрона да се пренареди по друг ключ Иначе махането е пак ако е намерят и напарво си парят колата и е няма
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар