Каква аларма да си взема?Казаха ми ,че не ставало каквато и да е.Не сработвало централното.Само да поясня,че ключовете ми са без бутони за заключване.Има ли вариант да се опитват да ме работят и да ми искат повече пари?В един сервиз ми го казаха и ми предложиха за 130лв.аларма.Подариха ми преди време нова аларма SPIDER 100.Грешен раздел -> Преместена.Модераторски екип на Fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за аларма
Collapse
X
-
Re: Съвет за аларма
flogic написа:Каква аларма да си взема?Казаха ми ,че не ставало каквато и да е.Не сработвало централното.Само да поясня,че ключовете ми са без бутони за заключване.Има ли вариант да се опитват да ме работят и да ми искат повече пари?В един сервиз ми го казаха и ми предложиха за 130лв.аларма.Подариха ми преди време нова аларма SPIDER 100.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
[quote="Fiat_Punto11"]flogic написа:Каква аларма да си взема?Казаха ми ,че не ставало каквато и да е.Не сработвало централното.Само да поясня,че ключовете ми са без бутони за заключване.Има ли вариант да се опитват да ме работят и да ми искат повече пари?В един сервиз ми го казаха и ми предложиха за 130лв.аларма.Подариха ми преди време нова аларма SPIDER 100.Fiat Punto 1.1,55hp,1996г.
Opel Meriva 1.6 i 16V (101 Hp) AT 2005г.
ex.Fiat Stilo 1.6''16V''103hp,2003г.
ex.Alfa Romeo 156,1.8"16V"144hp,2000г.
ex.Fiat Brava 1.9,JTD,105hp,1999г.
Коментар
-
Явно си попаднал на "наядени техници".Щом искаш да минеш по тънко и си имаш аларма,във всеки един монтажен център за аларми ще ти я монтират и ще ти вземат цената за монтажа.Лошото е че няма да имаш гаранция никаква и ако нещо стане с алармата гориш.Никой няма да му се занимава да ти я оправя.Намери си друг сервиз.Поне такива бол.Друг е въпроса дали ти се плаща и цената за монтажа защото тя не е 10-20 или 30 лв а около или над 60лв(поне тук в бургас е толкова).И такива са минавали през мен.Ако мислиш да си я монтирваш сам и нищо не разбираш по добре не се хващаи.Виждал съм много запалени коли самоделки.Предполагам че не искаш и ти да си в статистиката на самозапалилите се автомобили.Продължавай да опитваш все някои ще се навие да я сложи....П.С. Ако колата ти е от подписа(стило),по добре не опитвай сам.....Скоро дооправях такава самоделка със сума ти грешки по таблото.... Алармата ти няма функция игнориране на незатворена врата и може и да не стане.Тоест става но иска повече играчка от страна на майстора.Може би за това не искат да я слагат.FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
Колега я ми разясни тази функция ? "Алармата ти няма функция игнориране на незатворена врата и може и да не стане.Тоест става но иска повече играчка от страна на майстора." Те вратите са вързани на едно предимно, предния капак отделно ,запалването отделно, освен ако не е няква гъзарска аларма със зони ... И как игнориране на незатворена врата ?>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:Колега я ми разясни тази функция ? "Алармата ти няма функция игнориране на незатворена врата и може и да не стане.Тоест става но иска повече играчка от страна на майстора." Те вратите са вързани на едно предимно, предния капак отделно ,запалването отделно, освен ако не е няква гъзарска аларма със зони ... И как игнориране на незатворена врата ?FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
[quote="flogic"]Каква аларма да си взема?Казаха ми ,че не ставало каквато и да е.Не сработвало централното.Само да поясня,че ключовете ми са без бутони за заключване.Има ли вариант да се опитват да ме работят и да ми искат повече пари?В един сервиз ми го казаха и ми предложиха за 130лв.аларма.Подариха ми преди време нова аларма SPIDER 100.Грешен раздел -> Преместена.Модераторски екип на Fiat-bg.org[/quoteМонтираха ми друга,защото ще има проблем с централното.Даже и отделно модулче се слага, за да работят всички мигачи при пускане и изключване на алармата.Нещо много сложно се оказа това монтиране аларма на Стило!Fiat Punto 1.1,55hp,1996г.
Коментар
-
galinchooo написа:Fiat_Punto11 написа:Колега я ми разясни тази функция ? "Алармата ти няма функция игнориране на незатворена врата и може и да не стане.Тоест става но иска повече играчка от страна на майстора." Те вратите са вързани на едно предимно, предния капак отделно ,запалването отделно, освен ако не е няква гъзарска аларма със зони ... И как игнориране на незатворена врата ?Fiat Punto 1.1,55hp,1996г.
Коментар
-
Те са ти вързали само шофъорската врата.Което автоматично значи че ако отвориш останалите врати алармата няма да се разпищи изобщо.А на мигачите се слага не модул а диоди да ги разделят защото на стилото всеки един е на отделно.Пробвай си алармата дали пищи на останалите 3 врати.FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
galinchooo написа:Те са ти вързали само шофъорската врата.Което автоматично значи че ако отвориш останалите врати алармата няма да се разпищи изобщо.А на мигачите се слага не модул а диоди да ги разделят защото на стилото всеки един е на отделно.Пробвай си алармата дали пищи на останалите 3 врати.Fiat Punto 1.1,55hp,1996г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар