Здравейте Колеги!,Преди 2 месеца си купих Фиат Браво 2010 1.6 MJT и съм много доволен от автомобила. За съжаление преди да стигне до мен колата е минала през няколко човека и до мен пристига със един единствен ключ тип ЗАСКА (колата е внос). Нямам никакви CODE карти, нито абсолютно нищо друго освен този ключ.Сега имам сравнително нов автомобил и го отключвам като Москвич. Когато си напазарувам се налага да обърсвам колата със покупките за да си оключа ’Заската’.Излишно е да споменавам, че всеки ден ме е яд да я карам така и искам час по скоро да оправя проблема. Тъй като още е във гаранция отидох до приятелите от ФИАТ които ме застрелаха първо с новината, че колата се сервизира НЕ както в Европа на 30 хил. км. а както във Папуа Нова Гвинея на 20 хил. км. После попитах и за ключа - искат ми умопомрачителните 1000 лв. което предполагам е нормално...но аз няма как да ги дам.Върпосът и молбата ми към вас е - има ли възможност да се програмира нов ключ към вече съществуващото централно заключване и аларма. Вече попитах за ампулата (имобилайзера) - може да се препрограмира и да се сложи в друг ключ. Намерих корубите от оригиналните ключове за по $20 и желанието ми е да пунтирам някак си схемата и да си отключвам като бял човек. Не бих искал да си инсталирам наново цялата система за централното и допълнителна аларма. Моля ви кажете какво мислите по въпроса, има ли решение или трябва да си слагам нова аларма със дистанционно към централното?Благодаря ви предварително,Мартин
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дистанционен ключ + имобилайзер за Фиат Браво 2010
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар