Здравейте имам следния проблем, преди няколко дни си купих Fiat Stilo 1.6 с фабрична аларма. На ключа, който ми дадоха не му работат копчетата за заклюване отлючване и за багажника. Смених батерията и сега когато се натискат копчетата лампата на дистанционното светва червено но без резултат. Към ключа имам едно по малко дистанционно то работи, но активира алармата и централното, функциите за вдигане на стъклата и останалите не работят.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с дистанционното на Fiat Stilo
Collapse
X
-
Здравей колега, честито за новата придобивка и със здраве да си я караш дълги километри.Що се отнася до ключа - трябва да се препрограмира и обучи за да го разпознае колата.Само един ключ или имаш, защото трябва да са наяве всички налични ключове,които искаш след това да ползваш когато се прави процедурата?Необходимо е да имаш и оригиналната код-карта.Fiat Stilo 1.2 - 16v
80hp - 6 Speed '02
-
Привет колеги, аз имам същия проблем. Свети ми лампичката като натисна някое копче, но в повечето случаи не се отключва/заключва колата. По някога става но от много близо и само когато си поиска. Забелязвам и много бърз спад на батерията... Явно проблема е в дистанционното, но имам нужда от помощ...
Коментар
-
Здравейте колеги, от скоро дъщеря ми си купи Fiat Stilo 1.6 3 врати и така както гледам няма аларма, та въпросът ми е от къде или къде мога да си купя и ли да ми поставят оригинална или подобна на оригиналната аларма. Искам да няма второ дистанционно, видях в aval подобна canbus аларма за Фиат - дали някой си е слагал такава?Поздрави
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар